Nilüfer'e bağlı İhsaniye Mahallesinde yaşanan olayla ilgili elde edilen bilgilere göre, bir araç kiralama şirketinin ortakları olan Onur Y. ve Ali Ö. isimli şahıslar arasında anlaşmazlık yaşandı. Ortaklardan Onur Y. isimli  şahıs yanına  tabancasını da alarak araç kiralama şirketine gitti. İş yerinin kapı ve camları kıran genç, bu esnada vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Vücudunda kesikler nedeniyle yaralanan genç, camlarını kırdığı şirketin içine girerek  pompalı tüfeği aldı.

5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı 5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı

Çılgına dönmüş durumdaki genç dışarı çıkarken de dükkanda bulunan koltukları ateşe vererek kaçtı. Vücudundaki kesiklerle kaçmaya çalışan Onur Y. biraz ileride bilincini kaybederek bayıldı. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Yanan iş yerine itfaiye ekipleri müdahale ederken, polis ekipleri de yerde bulunan  kan izlerini takip etmeye başladı.

Kan izlerini takip eden ekipler, Onur Y.'i baygın halde buldu. Bilinci kapalı bir vaziyette olan Onur Y.'nin yanında iş yerinden almış olduğu otomatik pompalı tüfek ile tabanca bulundu.

Vücudundaki kesiklerden dolayı çok fazla kan kaybetmiş olan Onur Y.'ye ilk müdahale polis ekiplerince yapılarak, sağlık ekiplerine haber verildi.  Yaralı genç Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyet ekiplerince, kundaklanan iş yerinde ve gencin kan kaybından bayıldığı yerde incelemelerde bulunulurken, gencin yanında bulunan tabanca ve otomatik tüfek emniyete götürüldü. 

Haber: Murat ASLAN