
Bursa'da Kazada Yaralanan Bebek İçin Hastane Seferber Oldu
Bursa İnegöl’de yaşanan trafik kazasında faciadan dönüldü. Bir ailenin ölümden döndüğü kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar arasında yeni doğmuş bir bebek de var.
A+A-
Bursa İnegöl’e bağlı Hamamlı yolunda yaşanan kazada, Alattin A. tarafından kullanılan otomobil hareket halindeyken kontrolden çıkınca bariyerlere çarptı. Yaşanan kaza sonrası aracı kullanan Alattin A., eşi Betül A. ve yeni doğmuş bebekleri Alihan A. yaralandı. Yaralılar kazanın yaşandığı yere gelen ambulanslarla Devlet Hastanesine götürüldü.
Kazada kafasına aldığı darbeden dolayı yaralanan Alihan bebek için tüm hastane personeli seferber oldu. Kazada yaralanan 3 kişinin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili tahkikatın da sürdüğü belirtildi.
Haber: Ömer KAYA
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.