Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek

Kazanın gerçekleştiği yere gelen emniyet ekipleri tarafından yapılan incelemede kaza yapan aracın içinde uyuşturucu bulundu.

Yaşanan olayla ilgili olarak elde edilen bilgiye göre, İnegöl'e bağlı Mesudiye Mahallesinde meydana gelen kazada, kimliği henüz belirlenememiş olan sürücü pazar alınında aşırı hızdan dolayı hakimiyeti kaybedince araç yol kenarına devrildi.

Olayı gören çevre sakinlerinin yardıma koşmasına rağmen, ters dönen aracının içinde bulunan iki kişi kendi imkanlarıyla çıkarak, olay yerinden hızla uzaklaştı. Yapılan ihbar üzerine olayın gerçekleştiği yere gelen emniyet ekipleri araçta ve çevrede araştırma yaptı ve kaçan iki kişiyi aradı. Fakat bir netice elde edilemedi. Diğer taraftan ise kaza yapan araçta yapılan incelemede uyuşturucu madde bulundu.

Kaza yapan cip olay yerine gelen çekici ile kaza yerinden kaldırıldı ve detaylı arama yapılması amacıyla karakola götürüldü. Yaşanan olayla ilgili olarak tahkikat devam ediyor.

Haber: Murat ASLAN