İşçi Alımı Heyecanı Atama Kuraları Yaklaşıyor İşçi Alımı Heyecanı Atama Kuraları Yaklaşıyor

66 yaşındaki eşi Fatma Korur'u öldürdüğü gerekçesiyle Kasım Korur iyi hal indirimiyle 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa Yıldırım'a bağlı Teferrüç Mahallesi'nde yaşanan olayda Kasım Korur ile eşi Fatma Korur arasında başlayan tartışma sonrası Kasım Korur, eşinin boğazını bıçakla keserek kadını öldürdü. Sonrasında da emniyete giderek, eşini öldürdüğünü ve cesedin evde olduğunu ifade etti. Belirtilen adrese giden polis ekipleri, Fatma Korur'un cansız bedeni ile karşılaştı. Daha sonrasında Kazım Korur, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tutuklu olarak yargılanan ve 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen dava sonuçlandı. Devam eden davanın karar duruşmasında da eski savunmalarını tekrarlayan Korur, ağlayarak verdiği savunmasında "Hakim bey 80 yaşında, şeker hastası biriyim. Olay günü eşim, sohbete gideceğini söyledi. Kime gideceksin diye sorduğumda '6 aydır gidiyorum, senin ruhun bile duymuyor, söylemiyorum işte' deyince sinirlendim. Kendime geldiğimde karımı, kanlar içinde yatarken gördüm. Onu isteyerek öldürmedim. Zaten durumun farkına vardığımda gidip, polise teslim oldum. Tasarlayarak yapmadım" ifadelerini kullandı. Sanığa son sözü sorulduğunda da "Çok pişmanım, keşke o beni öldürseydi" diye konuştu.

Duruşma sonunda, sanığa önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi sonrasında ise sanığa verilen bu ceza iyi hal indirimiyle 20 yıla indirdi. Verilen karar sonrası Kasım Korur, "Adalet ne derse boynum kıldan incedir" dedi.

Haber: Murat ASLAN