Yıldırım'ın Teferrüç Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Kazım Korur isimli yaşlı adam, eşi Fatma Korur ile çıkan tartışma sonucu eşini bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası yaşlı adam Fomara'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek, eşini bıçakladığını ve cesedinin evde olduğunu belirtti. Yaşlı adamın vermiş olduğu adresi kontrol etmeye giden ekipler tarafından Fatma Korur'u kanlar içerisinde bulundu. Yapılan incelemede Fatma Korur'un 12 bıçak darbesiyle öldüğü belirlendi.

Kazım Korur ile ilgili kasten adam öldürmekten müebbet hapis talebiyle dava açıldı. Bursa 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde konuya ilişkin görülen davada tutuklu sanık, akrabaları ve avukatları hazır bulundu. Yapılan duruşmada savunma yapan yaşlı adam, olay günü yaşananları tam olarak hatırlamadığını belirterek, eşiyle tartıştıklarını ve şeker hastası olduğu için aniden hareket etmiş olabileceğini söyledi.

Korur, olay günü eşiyle tartıştıklarını, daha önceden de bu tarz tartışmalar yaşandığını ancak bu son tartışmada şeker hastalığından dolayı fazla sinirlendiğini, kendine geldiğinde ise eşini kanlar içinde bulduğunu belirtti. Eşini isteyerek öldürmediğini, durumun farkına vardığımda hemen gidip polise teslim olduğunu söyleyen yaşlı adam, "Tasarlayarak yapmadım, çok pişmanım" ifadelerini kullandı.

Gazze'deki İsrail Saldırısında 107 Filistinli Öldü Gazze'deki İsrail Saldırısında 107 Filistinli Öldü

Mahkeme tarafından duruşma eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

Haber: Murat ASLAN