Bursa Yıldırım’a bağlı İsabey Mahallesi'nde yaşanan olayla ilgili olarak elde edilen bilgiye göre, eşiyle ayrılık aşamasındaki Engin K. isimli şahıs akşam saatlerinde konuşmak için eşinin babası Nezir Aktan'ın evine gitti. Gittiği evde bir müddet konuşan taraflar arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası sinirlerine hakim olamayan damat Engin K. eşinin babası Nezir Aktan'ı bıçakladı. Eniştesi tarafından babasının bıçaklandığını gören Yasin Aktan da eniştesiyle kavga etmeye başladı. Kavga sırasında Engin K., elindeki bıçakla Yasin Aktan'ı da karnından yaraladı. Tüm bu yaşananlarda güvenlik kameralarına yansıdı. 

Bursa'da yoldan çıkan otobüsteki 2 yolcu yaralandı Bursa'da yoldan çıkan otobüsteki 2 yolcu yaralandı

Eşinin babasını ve kardeşini yaralayan Engin K. olay yerinden hızla uzaklaşırken, olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan baba ve oğlu hastaneye götürürken, polis de şüpheli Engin K.'nin yakalamak için çalışma başlattı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan önce baba Nezir Aktan sonra da oğlu Yasin Aktan yaşamını yitirdi. Olay sonrası kaçan Engin K. emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Diğer taraftan, polis ekipleri de gece boyunca olası bir duruma karşı hastanede yoğun güvenlik tedbirleri aldı.

Haber: Murat ASLAN