‘İntikam Soğuk Duş’ Filminin Çekimleri Tamamlandı
 

Sinemaseverleri heyecanlandıracak olan İntikam Soğuk Duş filminin başrolünde Gümrah Tolu oynuyor. Diğer rollerde ise; Alpay Atilla, Sezen Aşırt, Muhammet Toy, Murad Emirhan, Mustafa Duman, Senem Çelik, Sefa Ok, Erol Taşçı yer alıyor.

Künye: Yönetmen; Engin Akyıldırım, Yapımcı; Uğur Karakuzu, Yapım; Uğur Film, Yardımcı Yönetmen; Sema Aybar Aydın, Görüntü Yönetmeni; Soner Buvan; Işık Şefi Mehmet Tuna.

intikam-soguk-dus-filmi-sinema-bursa-sinema-engin-akyildirim-afis.png

Hazırlık sürecinin ardından 11 Aralık’ta başlayan filmin çekimleri 23 Aralık’ta tamamlandı. Filmin yönetmeni Engin Akyıldırım, film çekimlerinin Bursa’nın İnegöl ilçesi ve ona bağlı Çavuşköy’de tamamlandığını ifade etti.

Başarılı Bir Sinematografik Anlatım

Irmak Arıcı'dan 'dostluk' serzenişi! Irmak Arıcı'dan 'dostluk' serzenişi!

Filmin, adından da anlaşılacağı üzere etkileyici bir konuya sahip olduğunu söyleyen tanınmış yönetmen Engin Akyıldırım, “Başarılı ve profesyonel bir teknik ekiple filmimizin çekimlerini gerçekleştirdik. Her biri kendi kulvarında başarılı olan bir ekip. Gerek yardımcı yönetmen gerek görüntü yönetmeni gerek ses ekibi Türkiye’nin en önemli seslerini yapan firma ve gerekse de ışık ekibi çok başarılı bir iş çıkarttı. Filmimiz bir intikam öyküsünü anlatıyor. Sinematografik anlatım ve başarılı atmosferiyle güzel bir sürpriz sonla tamamlanıyor. Güzel bir çalışma çıkardığımızı düşünüyoruz. 2020 Nisan ayında gösterime girmesini bekliyoruz. Tüm ekibim adına teşekkürlerimiz sunarım.”

Filmin festival yolculuğuna çıkacağını da sözlerine ekleyen Akyıldırım, “Filmimiz bazı festivallere de katılım sağlayacak” dedi.

intikam-soguk-dus-filmi-sinema-bursa-sinema-engin-akyildirim-ic-foto.jpg

Kaynak:Marmara Haber Ajansı