Bursa’da büyük kaza yaşandı 2 yaşındaki çocuk camdan fırladı. Adeta can pazarı olan kazada hayatını kaybeden olmadı.

Önüne çıkan araçtan kaçan araca arkadan gelen araba çarpınca facia yaşandı. İşte, detaylar…

Ticari Araçtan 2 Yaşında Çocuk Fırladı

Kaza yapmamak için yan şerite geçen araç, arkadan gelen arabanın ona çarpmasına neden oldu. Bursa’da yaşanan trafik kazası 2 yaşında bir çocuğun camdan fırlamasına neden oldu. Çok sayıda kişi için üzücü olan bu kazada ölen yok. Peki, kaza nasıl oldu?

Ticari araçta olan bebeğin camdan fırlaması, iki arabanın birbirine yüksek hızda çarpması ile oldu. Ticari araçtan çıkan bebeğin durumunun iyi olduğu yönünde duyumlar alındı. 1’i çocuk 3 kişi olmak üzere kazada ciddi derecede yaralanma oldu.

Sürücü arabada sıkıştı;

Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek

Evet, kaza sırasında sürücü koltuğunda olan ismi verilmemiş olan şahıs da kazadan büyük oranda etkilendi. Araçta sıkışmış olması sebebi ile itfaiye ekipleri geldi. Sürücü sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk olarak gelen ambulans ile 2 yaşındaki çocuk gönderildi. Sonrasında ise diğer yaralanan kişilerin hastaneye ulaşması sağlandı. Bursa üçevlerde trafik kazası herkesi korkuttu. Yaşanan can pazarında şans eseri ölen olmadı.

Bursa Nilüfer’de Kaza

Yaşanan kaza Bursa’nın Nilüfer ilçesinde gerçekleşti. Bursa – Nilüfer Üçevler Mahallesi’nde meydana gelen kaza, Dumlupınar Çalı istikametine seyreden 26 KY 537 plakalı ticari aracı süren şoför, aniden önüne çıkan araçtan kaçmak için şerit değiştirince kaza oldu. Önüne çıkan aracın plakası bilinmiyor. Ancak sürücü hızla önüne gelen bu araçtan kurtulmak için yaptığı geçiş sonrasında arkadan gelen aracın ona çarpması ile ne yazık ki büyük bir kazaya neden oldu. Çarpmanın etkisi ile ticari aracın sürücüsü araba sıkıştı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan yararlılardan birinin durumunun ağır olduğu yönünde açıklama geldi. Yaralılardan biri de Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Uludağ Üniversitesi’nde olan yaralının yoğun bakımda olduğu söylendi. Bursa üçevler trafik kazası detayları sunulacaktır. Gelen bilgilere göre detayları öğrenmeniz sağlanacaktır. Detaylar bekleniyor…

Kaynak: İHA