Bayram tatilini fırsat bilerek civar şehirlerden tesislere gelen ziyaretçiler, sıcak suya girerek, doğa harikası olan bölgede tatil keyfi yaşadı.

Bursa İznik Gölü'nün iç kısımlarında olan Orhangazi Keramet Ilıca Tesisleri, bayram tatilinden dolayı yerli turist akınına uğradı. Doğal sit alanı olan, zeytin bahçeleriyle çevrili olan ılıca, zengin mineral içeriği ve sodalı suyu ile cilt hastalıklarına şifa arayanların da rağbet gösterdiği bir yer oldu. Gelen ziyaretçiler, havuzun yakınında bulunan tesiste, eşsiz doğal güzelliklerin tadını çıkarıyor. 

Tüp Bebek Nedir? Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Yapılır? Tüp Bebek Nedir? Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Yapılır?

Bayram tatilini fırsat bilerek, şehrin gürültüsünden uzakta, büyük şehirlere kısa mesafede bulunan ılıcaya gelenler, ılıcanın hem şifalı suyu, hem de doğal güzelliğiyle önemli bir yer olduğunu, fakat mevcut tesislerin yetersiz olduğunu belirtti.

Bursa Keramet Ilıca Tesisleri yılın her ayında çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor. Kayaların arasından çıkmakta olan sıcaklığı  34 derece olan suya sahip ılıcada, insanlar günübirlik tatil yapabiliyor.

Ilıca bölgesine bayram tatilinde İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Bursa başta olmak üzere ilçe dışından da binlerce tatilci geldi. Ayrıca tesiste, Keramet Köyü Kadınları Derneğince  kurulan ve el yapımı doğal ürünlerin satışının yapıldığı bir de pazar mevcut.

Haber: Murat ASLAN