Ekiplerce olay yerinde yapılan incelemeler sonucu 2 adet boş kovan bulunurken, üzerinde kimliği bulunmayan kadının kimliği belirlendikten sonra cenaze incelenmek üzere adli tıp morguna götürüldü.

Bursa Osmangazi'de yaşanan oılayla ilgili olarak elde edilen bilgiye göre, Taraklı Sokak'ta yaşayan mahalleli boş bir arsada kavga sesleri duydu. Daha sonra ise 2 el silah sesi duyuldu.

Yaşanan olayla ilgili olarak yapılan ihbar üzerine olayın yaşandığı yere gelen ekipler, boş arsada bulunan bir araç ile köprü duvarı arasında bir kadın cesedi ile karşılaştı. Yapılan ilk incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, olay yerinde ayrıca 2 adet boş kovan bulundu. Olay yerinde bulunan cesedin üzerinden kimlik çıkmayınca cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatan ekipler, cesedin 30 yaşındaki Nazan Kırkgöz'e ait olduğu belirledi. Kırkgöz'e ait ceset incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Morguna götürüldü.

Yaşanan hadiseyle ilgili olarak mahalleli tarafından verilen ilk ifadelerde, boş arsada bir kadınla erkeğin bağrışma seslerini duyduklarını sonrasında ise silahla 2 el ateş edildiğini duyduklarını ve bir aracın hızla olay yerinden kaçtığını ifade ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı

Haber: Murat ASLAN