Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı

Bursa Orhangazi'de yaşanan olayda çalıştığı işyerinden gece saatlerinde eve gelen 19 yaşındaki Muhammet Can T. isimli genç babası ile annesinin kavga ettiğini gördü. Genç Muhammet ikiliyi ayırmaya çalıştı. Tam o esnada babasının elinde bulunan bıçak gencin boğazına gelmesi sonucu genç ağır yaralandı ve aldırıldığı hastanede 2 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Olay sonrası baba Ruhi T. gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olayla ilgili olarak görülen davada baba hakkında 'alt ya da üst soydan yakın akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle açılan davada yargılama devam edildi. Görülen duruşmada konuşan Ruhi T., aralarında boğuşma olmadığını, bıçağı kaçırırken oğlunun hamlesi üzerine boğazında bir çizik oluştuğunu belirterek, "ben bıçağı savurmadım" diye konuştu.

Fakat Muhammet'in boğazında babasının iddia ettiğinin aksine iki kesik izi bulunduğu için, duruşmada bir uzmanın görüşleri dinlendi. Ölen gencin boğazında bulunan ikinci kesiğin nasıl oluştuğu ,kesiğin ameliyat sırasında olup olmadığının belirlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe ertelendi.

Haber: Murat ASLAN