Ramazan Bayramı dolayısıyla alınan tedbirler hakkında bilgi veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursalıların, bayramı daha huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirebilmeleri için tüm tedbirlerin alındığını belirterek, bayram boyunca da ulaşımın yüzde 50 indirimli olacağını açıkladı.

Başkan Aktaş, Ramazan ayının güzel bir atmosferde geçtiğini ve bayrama ulaşmanın heyecanın yaşandığını belirterek, " Bursa maneviyatlı bir şehir, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat, huzurlu ve güven içerisinde Ramazan Bayramı'nı geçirebilmeleri için gerekli önlemlerimizi aldık" dedi.

Başkan Aktaş açıklamasında bayramların, birlik ve beraberliğin mayası olduğunu, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının böyle günlerde güçlendiğini belirterek,Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyor, bu kutlu günlerin Bursa'mıza, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ramazan Bayramı nedeniyle şehirde alınan tedbirleri aktaran Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan raylı sistem ve otobüs işletmeciliği hizmetlerini yürüten BURULAŞ Genel Müdürlüğü, Bursalıların rahat ve güvenli bir yolculuk yapmaları için önlemleri alarak Bursaray seferlerini sürdürecek. Ayrıca şehir içi otobüs seferleri, bayramın 1. günü ile 9 Haziran Pazar günü dahil 'Pazar' tarifesiyle sürdürülecek, bayramın 1. 2. ve 3. günü, meclis kararı gereği, tüm ulaşımlar, yüzde 50 indirimli olarak sağlanacak.

Aktaş açıklamasında, BUDO seferlerinin normal seyrinde devam edeceğini, ek seferlerle ilgili bilgilere ise www.burulas.com.tr adresinden ulaşılabileceğini belirterek, Bursalıların ulaşımla ilgili her türlü talep ve şikayetlerini 08508509916 numaralı ulaşım hattına bildirebileceklerini belirtti.

Düzce'de Havada seçim reklamı kaza ile son buldu Düzce'de Havada seçim reklamı kaza ile son buldu

Haber: Bültenler