Aracı kullanan gencin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, köprüden aşağıya uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı.  

Bursa Yıldırım’da Ankara Yolu Caddesi üzerinde yaşanan kazayla ilgili elde edilen bilgiye göre, 16 CDT 71 plakalı araç gece saatlerinde babasının aracını kaçıran H.Y., arkadaşlarıyla beraber şehir turuna çıktı. Daha sonra ise gezinti başka bir araçla yarış haline geldi. İddialara göre çok hızlı olduğu belirtilen H.Y. Ankara Yolu Caddesinde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine, sonrasında da demir bariyerlere çarptı ve köprüden aşağıya uçtu.

Yaşanan kaza sonucu köprüden aşağı uçan otomobil 1. Vardar Caddesindeki alt geçitte ters takla atmak suretiyle durabildi. Kaza yapan araç içerisindeki sürücü H.Y. ile M.D. ve ismi henüz öğrenilemeyen başka bir genç yaralandı.

Yaşanan kazayı görenler tarafından yapılan ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekibi gönderildi. Çevredeki vatandaşların da yardımıyla takla atan araçtan çıkarılan 3 kişi, yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı

Kazanın yaşandığı yerde olası bir kaza daha yaşanmaması için emniyet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.  

Ekiplerce hastaneye kaldırılan yaralılardan H.Y.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer 2 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Yaşanan kazayla alakalı emniyet ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı. 

Haber: Murat ASLAN