Bursa-İzmir karayolu 15. kilometresinde meydana gelen kaza ile ilgili elde edilen bilgilere göre, 16 JHC 42 plakalı aracın sürücüsü Hasan Güler, kullandığı aracın sol lastiği patlayınca lastiği değiştirmek için aracı sağa çekti. Bu sırada Bursa istikametinden gelmekte olan 43 AS 057 plakalı kamyonetin şoförü Nuh Ş. ilk önce lastiğini değiştiren Hasan Güler'e ondan sonrada Murad Bertan isimli vatandaşın kullandığı 16 TC 088 plakalı araca çarptı.

Daha sonrasında ise kamyonet yola savrularak A.İ.E. tarafından kullanılan 34 HV 8146, R.A. tarafından kullanılan 16 T 80059, K.K. yönetimindeki 10 EU 925, ve Y.K.'nın kullandığı 16 NSG 74 plakalı araçlara çarptı.

Söz konusu kazada Hasan Güler ile Murad Bertan isimli 2 sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak hastaneye kaldırılan yaralılardan Güler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası kazayı yapan Nuh Ş. isimli şahsın kaçtığı, yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek

Haber: Muhammed ASLAN