Bursa’da geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan olayda, 22 yaşındaki Emirhan İ. ile 19 yaşındaki Mustafa T. Çirişhane Mahallesi Kanalboyu Caddesi'nde karşılaşması üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Emirhan İ. yanında bulunan çakıyla Emirhan T.'yi başından yaralayarak olay yerinden kaçtı. Almış olduğu bıçak darbesiyle ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yaşanan olay sonrası Osmangazi Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yakalanan şüpheli tutuklandı.

Sanık Hakim Karşısında

Sanık Emirhan İ. hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası talebiyle Bursa 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Sanık ilk kez hakim karşısına çıkarken, savunmasında, "Böyle olsun istemezdim. Ben uyuşturucu kullanıyorum. 5-6 kişiyle uyuşturucu almak için karşılaştım. Ölen çocuk da oradaydı. Bir süre sonra grup ayrıldı ve ardından maktul geldi. Uyuşturucuyu istedim. Uyuşturucu ve parayı vermeyeceğini söyledi. 'Git lan' deyip küfreder gibi konuştu. Eline cebine atar gibi yapınca, bıçak ile kafasına vurdum. Kendisini tanımıyorum" ifadelerini kullandı.

Bursa'da yoldan çıkan otobüsteki 2 yolcu yaralandı Bursa'da yoldan çıkan otobüsteki 2 yolcu yaralandı

Mahkeme heyeti şahitleri dinledikten sonra, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Haber: Murat ASLAN