Bursa'da bugün şok üstüne şok yaşatan olayın katil zanlısı yakalandı. Bursa'nın Yıldırım ilçesinde karısı ve kayın validesini öldüren  katil zanlısı koca Suriye'ye kaçmak amacıyla gittiği Adana'da yakalandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Zümrütevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda  4 katlı apartmanın en alt katındaki daireden gelen çığlık seslerini polise ihbar edilmesi sonucu emniyet ekipleri olay yerine gelerek bahsi geçen eve girdi. Ekiplerin geldiğini gören kişi camdan atlayarak olay yerinden kaçtı. Eve giren ekipler bir kadının cesediyle karşılaştı. Evde yapılan detaylı arama sonucu bir kadın cesedine daha rastlandı. Anne ile  kız olduğu anlaşılan 2 kişinin katil zanlısı koca Polis tarafından aranmaya başlandı. Yapılan soruşturma sonucu cinayeti A.H. ve arkadaşı K.J.'nin  işlediğini belirledi.

Bursa Cinayet Büro Amirliği ekipleri K.J.'yi kısa bir süre sonra  yakalarken firar eden A.H.'i yakalama çalışmaları sürdürüldü.  Firar eden katil zanlısı koca Suriye'ye kaçmak için Bursa'dan Adana'ya kaçtığı tespit edildi. Adana İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak yürütülen bir operasyon ile A.H. Suriye'ye kaçamadan yakaladı. Yakalanan katil zanlısı A.H. Bursa'ya getirilecek.

katil-zanlisi-yakalandi.jpg

Haber: Murat ASLAN