Uludağ Üniversitesi Rektörlük Jandarma Uzman Onbaşı Sinan Yaylı Salonu'nda yapılan devir teslim törenine akademisyenler, personel ve çok sayıda davetli katıldı.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Sınav Tarihleri Açıklandı 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Sınav Tarihleri Açıklandı

Gerçekleşen törende bir konuşma yapan yeni Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'a teşekkürlerini ileterek şu şekilde bir konuşma gerçekleştirdi;

Devlet hizmetinin devamlılık istediğini, bundan sonra üniversitenin gelmiş olduğu noktadan daha ileri noktalara götürebilmek için elden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirterek, "Ortak aklın hakim olduğu, demokratik bilincin egemen kılındığı, arkadaşlıkların ve dostlukların yükseldiği ve yüceldiği, adaletin, hakkaniyetin, ehliyet ve liyakatin göz önünde tutulduğu bir idare anlayışını hayata geçireceğiz. Bunun için elimden gelen tüm gayreti göstereceğime sizi temin ederim. Geçmişteki tecrübelerimiz yeni döneme de sirayet edecektir." şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, üniversiteye emeği geçenlere teşekkür ederek devam ettiği konuşmasında, işlerinin zor olduğunu fakat kendilerine destek verilmesi durumunda aşamayacakları hiçbir engelin olmayacağını belirtti. Zamanla karşılıklı anlayış ve destek ile tüm problemlerin çözebileceğine inandığını söyleyen Kılavuz, konuşmasını noktaladı.

Eski Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay da yaptığı konuşmada katılım gösteren herkese teşekkür ederek, Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz'a tebriklerini iletti.

Gerçekleşen tören sonunda Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, tüm katılımcıların tebriklerini tek tek kabul etti.

Haber: Murat ASLAN