Seneler sonra tiyatro sahnesiyle buluşan usta oyuncu Şener Şen, “Zengin Mutfağı” isimli oyunla Bursa’da düzenlenen 7. Nilüfer Tiyatro Festivali'ne konuk oldu.

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Tiyatro Festivali, tiyatro severleri ağırlamaya devam ediyor. Bursa’nın en büyük tiyatro etkinliği olan 7.Nilüfer Tiyatro Festivali, usta oyuncu Şener Şen’i konuk etti. “Zengin Mutfağı” adlı oyunla seyircisiyle buluşan Şener Şen, organizasyona katılanlar tarafından ilgiyle seyredildi.

Erkin Koray hayatını kaybetti Erkin Koray hayatını kaybetti

11 Mart Pazartesi günü, saat 20.30’da Merinos AKKM'de sergilenen Zengin Mutfağı adlı oyunun biletleri, satışa sunulduğu anda tükendi. Vasıf Öngören tarafından kaleme alınan ve Şener Şen’in oyuncuğunu üstlendiği eser, hiciv içerikli. Eser; Cumhuriyet tarihi süresince görülen en büyük işçi hareketini konu alıyor. 15-16 Haziran 1970 yıllarında yaşanan olayların, zengin bir ailenin mutfağına etkilerini anlatan tiyatro oyununda, usta oyuncu muhteşem performansıyla sahneyi doldurdu.

“Salonu dolduran seyirciler, usta oyuncuyu hayranlıkla izledi.”
 

İki perde şeklinde sergilenen oyunda usta Şener Şen, muhteşem performansı ve ortaya koyduğu enerjisiyle Bursalı hayranlarının gönlünde bir defa daha taht kurdu.

Oyun bitiminde seyirciler tarafından uzun müddet ayakta alkışlanan Şener Şen’in, seneler sonunda tekrar tiyatro sahnesinde olmasından ötürü duyduğu mutluluk gözlendi. Başrolünü Şener Şen’in üstelendiği oyunda, ustaya Gizem Ergün, Onay Kaya, Kutay Sandıkçı ve Uğur Arda Başkan eşlik etti.

Oyunun bitiminde Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan, Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey adına sanatçıları tebrik ederek, çiçek verdi.

“Bursa’da düzenlenen 7. Nilüfer Tiyatro Festivali, 27 Mart Çarşamba gününe kadar devam edecek.”

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen ve kentin en büyük tiyatro etkinliği olan Nilüfer Tiyatro Festivali, 9 Mart Cumartesi gününden bu yana sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Önceki gün Şener Şen’i yıllar sonra seyircisiyle buluşturan organizasyon, 27 Mart Çarşamba günü Kapanış Galası’yla sona erecek.

Haftanın her günü farklı bir oyunun sergilendiği organizasyon, Bursa’nın çeşitli sahnelerinde perdelerini açmaya devam ediyor. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunlar, Bursa halkını sanata doyurur nitelikte organize ediliyor.

Kaynak: İHA