Yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Teferrüç Mahallesi'nde esnafları gezerek görüşlerini,sıkıntılarını dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. Teleferik meydanında meydana gelen trafik sorununun yapılacak çalışmalar ile ortadan kaldırılacağını belirten Aktaş, meselenin çözümünde kısa sürede mesafe almış olacağız dedi.

Bursa ile ilgili sorunları ilk ağızdan dinleyerek, yerinde tespitler yapmak maksadıyla uzun zamandır sürdürdüğü mahalle gezilerine Teferrüç Mahallesi'ni de ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,Teleferik Meydanı esnafını gezip, hayırlı işler dileğinde bulundu. Hemşehrilerin gerek mahalli gerekse Bursa geneli ile ilgili sorunlarını tek tek dinledi.

Bu kapsamda son olarak Teleferik Meydanı'ndaki taksi durağına gelen Başkan Aktaş, işleri gereği tüm Bursa'yı gözlemleyen taksi şoförlerinin şehre dair görüşlerini dinledi.

Ziyaret sonunda konuyla ilgili değerlendirme yapan Alinur Aktaş, "esnafla yapılan görüşmelerle muhite ait sıkıtıların ilk ağızdan dinlenmesi ve karşılıklı fikir alışverişi yapılmasının önemine değinerek sıkıntıların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını, projenin hayata geçmesi ile rahatlama yaşanacağını belirtti.

Selçuk Türkoğlu, seçim çalışmalarını BURSARAY’a taşıdı Selçuk Türkoğlu, seçim çalışmalarını BURSARAY’a taşıdı

Kaynak: Bültenler