Başkan Mustafa Dündar, çarşı esnafına ziyaret Başkan Mustafa Dündar, çarşı esnafına ziyaret

Daha ulaşılabilir ve daha sağlıklı bir kent amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları çerçevesinde, ulaşım alanında ki yatırımlar 17 ilçede de tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa'nın tüm ilçelerinde çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi'nce ilçelerde yapılan yatırımlar sayesinde ulaşımın daha da rahatladığını söyledi.

Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi, Beşevler Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nca asfaltlama çalışmaları yapıldı. Beşevler Caddesi’nin Karafatma ile Hafize Hatun Cami arasında bulunan kısmında sıcak asfalt çalışması bitti, yol çizgileri ve levhaları da yapılmasıyla yol ulaşıma açıldı.

Yine aynı şekilde Yıldırım İlçesi’nde de Mimar Sinan Mahallesi Hanımlar Lokali önündeki asfalt çalışmaları tamamlayıp bölgede ulaşım rahatladı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İnegöl İlçesi’ne bağlı Huzur Mahallesi’nde ise 1100 m yolda asfalt kaplama işini de bitirdi.

Bu çalışmalar kapsamında Karacabey İlçesi’ne bağlı Taşlık Mahallesi bağlantı yolunda da 750 m asfalt imalatı, Orhaneli İlçesi Göynükbelen Mahallesi’nde de 2000 metre asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı.

5-016.jpg6-012.jpg7-010.jpg8-004.jpg

Kaynak: Bültenler