Boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurulan kadın ağır yaralandı

Yıldırım’da 12 Yeni Dönüşümle 3 Bin 151 Güvenli Konut
Yıldırım’da 12 Yeni Dönüşümle 3 Bin 151 Güvenli Konut
İçeriği Görüntüle

Bursa’da yaşanan silahlı saldırı, kentte bir kez daha kadına yönelik şiddetin acı yüzünü gözler önüne serdi. Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından vurulan kadın yaşam mücadelesi veriyor.

Silah sesleri mahalleyi ayağa kaldırdı

Olay, Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi D209. Sokak’ta bulunan iki katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet Yıldız, boşanma sürecinde olduğu eşi Tuğçe Yıldız’a tabancayla ateş etti. Evden yükselen silah sesleri mahallede paniğe neden olurken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Ağır yaralı kadın hastaneye kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Tuğçe Yıldız’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yıldız’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Hastanede yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Şüpheli kısa süre sonra teslim oldu

Olayın ardından kaçan şüpheli Ahmet Yıldız, polis ekiplerinin çalışması sürerken bir süre sonra kendi isteğiyle polis merkezine giderek teslim oldu. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Mahalle sakinleri şokta

Yaşanan silahlı saldırı, Hacivat Mahallesi sakinlerini derinden sarstı. Olay anında büyük korku yaşadıklarını belirten vatandaşlar, benzer olayların tekrar yaşanmaması için daha caydırıcı önlemler alınması gerektiğini dile getirdi.

Muhabir: Ravza Aslan