Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Belediyeler Birliği Encümeni Üyesi belediye başkanları ile Ağrı'da bir araya geldi. Başkan Aktaş, Ağrı Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı Encümen Toplantısı'na katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yapılacak çalışmalar değerlendirilerek, gündemde bulunan konular karara bağlandı. Başkan Aktaş, ayrıca toplantı nedeniyle Ağrı'ya gelen Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları ile de ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

baskan-alinur-aktas-tbb-toplantisi-icin-agrida-2.jpeg

Ayrıca Başkan Aktaş, gerçekleşen toplantıyı kendi twitter hesabından şu sözlerle paylaştı:

Türkiye Belediyeler Birliği'nin Encümen Toplantısı'nı Ağrı’da gerçekleştirdik. Toplantıda yerel yönetimlere yönelik tecrübe paylaşımlarında da bulunduk. Başta @TBB Başkanı @FatmaSahin’e, Ağrı’mızda bizi misafir eden @SavciSayan’a ve katılan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

baskan-alinur-aktas-tbb-toplantisi-icin-agrida-1.jpg

Ağrı Başkan Aktaş’ın Yakinen Sorunların Bildiği Bir Şehir

Başkan Aktaş hatırlanacağı üzere, yaklaşık üç yıl önce İnegöl Belediye Başkanlığı döneminde, Ağrı’nı Doğubayazit İlçesine Kayyum olarak atanan dönemin kaymakamı şimdi ise Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan Ulaş Akhan’a yardımcı olmak amacıyla görevlendirilmişti.

Başkan Aktaş, Ağrı’nın Doğubayazit İlçesine özel bir ekip göndermiş ayrıca kendisi de defalarca bizzat giderek tecrübelerini aktarmıştı.

Bursa Basın: Bursa Haberleri ile Kentin Nabzını Tutuyor! Bursa Basın: Bursa Haberleri ile Kentin Nabzını Tutuyor!

Savcı Sayan’ın 18 Büyükşehir Mahallesi Projesi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, seçim çalışmaları esnasında vadettiği her bir mahalleyi bir büyükşehir belediyesinin destekleyerek kalkındıracağına dair projeye, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin nasıl bir destekte bulunacağı ise bölge halkı tarafından merakla beklenmekte.
Söz konusu toplantıda bu konuyla ilgili beklentilerini dile getiren Başkan Sayan, bütün büyükşehirlerden destek beklediklerini ifade etti.

baskan-alinur-aktas-tbb-toplantisi-icin-agrida-3.JPG

bursa-buyuksehir-belediye-baskani-alinur-aktas-turkiye-belediyeler-birligi-tbb.JPG

belediye-9.jpgbelediye-12.jpg