Yeni dönemin startının verildiği bu haftasonu gerçekleşen ilk meclis toplantısında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni dönemle ilgili yetkilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Meclis Toplantısı’nda yapılan seçimlerle 11 komisyonda görev alacak olan meclis üyeleri, encümen üyeleri ve birliklerde görev alacak isimler belirlendi, Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'ta kendisine vekalet edecek 5 başkanvekilini belirledi.

Bu kapsamda Alinur Aktaş, yeni dönemde başkanvekilliği görevini üstlenecek olan Yıldırımlı Meclis Üyesi Ahmet Yıldız, Yenişehirli Meclis Üyesi ve geçen dönem Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İnegöllü Meclis Üyesi ve Encümen Üyesi Halide Serpil Şahin, Osmangazili Meclis Üyesi Murat Demir ve Mimar Gülten Kapıcıoğlu ile buluştu.

Yapılan toplantıda yeni döneme ilişkin değerlendirme yapılırken, Başkan Aktaş, yoğun program dolayısıyla kendisinin yetişemediği açılış, etkinlik, farklı organizasyonlar ve Bursa’yı ilgilendiren konularda Büyükşehir Belediyesi’ni temsil edecek olan vekillerine başarı dileklerini iletti.

baskan-aktas’a-vekalet-edecek-isimler-belli-oldu.jpg

Muharrem İnce Bursa'da Ziyaretlerde Bulundu Muharrem İnce Bursa'da Ziyaretlerde Bulundu

Haber: Murat ASLAN