Bursaspor Kaptanı Ertuğrul Ersoy, ertelenen maç sonrası çok sinirlendi. "Bizi çok da etkileyen bir şey olmadı, biz sahada kalmak istedik aslında, fakat hakem bazı pozisyonları göz ardı etti" dedi.

Medipol Başakşehir-Bursaspor maçı, olumsuz hava koşullarından dolayı Hakem Halis Özkahya tarafından ertelendi. 

HALİS ÖZKAHYA DEVAM EDEMEYECEĞİNE KARAR VERDİ. 

Ertuğrul Ersoy, "Maç aslında muhteşem şekilde başladı, hakem daha sonra devam edemeyeceğine karar verdi. Bizi etkileyen bir durum olmadı ama bazı pozisyonları göremedi. Şimdi seyredince doğru bir karar verilmiş olduğunun biz de farkına vardık. Bu hava şartlarında adil bir maç olmazdı" dedi.  

BAŞAKŞEHİR'İN KALECİSİNDEN AÇIKLAMA.

Medipol Başakşehir'in kalecisi Mert Günok, "Zeminden de ziyade saha içerisindeki rüzgar, karla karışık tipi den dolayı hakem daha önce de deneyeceğini belirtip, havanın şartlarına göre karar vereceğini belirtmişti. Rüzgarın da artış göstermesiyle beraber zor bir görüş açısı oldu. Zaten ertelenme kararı da rüzgardan dolayı oldu. Biz ısınmaya çalışırken, bu kararı bekliyorduk. İnşallah yarın hava güzel olur" dedi. 

Bursaspor'dan Hakem Kararlarına İlişkin Sitem Dolu Açıklama Bursaspor'dan Hakem Kararlarına İlişkin Sitem Dolu Açıklama

BAŞKANLARIN YORUMU 

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Erteleme kararı sporcularımız için doğru bir karar olmuştur. Zor görüş açısından ötürü futbolcular, bu maç esnasında zorluk çekeceklerdi. Havanın zor şartlarından etkilenmemek adına hakemin kararını destekliyorum. Yarın hava düzelirse, iyi bir oyun çıkaracağız" dedi. 

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Zeminde bulunan kar değil, görüş mesafesi nedeniyle kaleciler ve hakem maçın seyrini göremediği için ertelendi. Yarın ki maçın durumuna, hava şartlarına göre hakem ve federasyon kurulu karar verecek. Yarın inşallah aynı saatte oynayacağız." dedi.