Bakan Bolat'tan İnegöl ziyareti

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bursa’nın İnegöl ilçesinde gerçekleştirdiği programlarla hem yerel yönetim hem de parti teşkilatıyla bir araya geldi. Fuar açılışı için ilçeye gelen Bolat’ın temasları, şehirde yoğun bir ilgiyle takip edildi.

Teşkilat ziyareti ve yoğun program

İnegöl’de Narkotik Operasyonu: Tacir Yakalandı
İnegöl’de Narkotik Operasyonu: Tacir Yakalandı
İçeriği Görüntüle

İnegöl programı kapsamında akşam saatlerinde temaslarını sürdüren Bakan Bolat, akşam namazını Konukoğlu Camiinde kıldı. Namazın ardından Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Bakan Bolat, burada İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Belediye Başkanı Alper Taban ve teşkilat üyeleri tarafından karşılandı. Gerçekleştirilen toplantıda yerel çalışmalar ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaymakamlık ve resmi ziyaretler

Program kapsamında Eren Arslan’ı da makamında ziyaret eden Bakan Bolat, ilçedeki kamu yatırımları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, İnegöl’ün gelişimi ve ekonomik potansiyeli de ele alındı.

İnegöl’de gelenek ve lezzet buluşması

Fuar açılışının ardından ilçenin simgesi haline gelen İnegöl köftesini tadan Bakan Bolat, programına yeni açılan hükümet konağı ziyaretiyle devam etti.

Kaymakam Eren Arslan tarafından karşılanan Bolat’a çiçek takdim edilirken, hükümet konağında incelemelerde bulunuldu. Yeni hizmet binasının ilçeye kazandırdığı katkılar yerinde değerlendirildi.

Yerel temaslar dikkat çekti

Bakan Bolat’ın İnegöl’de gerçekleştirdiği ziyaretler, merkezi yönetim ile yerel yapı arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi açısından önem taşıdı. İlçede gün boyu süren programlar, hem siyasi hem de idari temasların yoğun geçtiği bir ziyaret olarak öne çıktı.

Muhabir: Ravza Aslan