Değerli Öğrencilerimiz,

BTÜ, Yabancı Dil Eğitiminde Yenilik: HyFlex Öğrenme Modeline Geçiş! BTÜ, Yabancı Dil Eğitiminde Yenilik: HyFlex Öğrenme Modeline Geçiş!

Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt ve sınav tarihlerinde güncelleme yapılmıştır. Buna göre, 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıtlarının 5-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında, Yaz Okulu Sınavının da 4 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze yapılması planlanmaktadır. 

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Öğrencilerin Sitemi:

Sınavın Eylüle alınması demek binlerce kişinin umutlarının ertelenmesi demek. Ayrıca sınavın yüzyüze olması daha pandemi tamamen bitmemişken binlerce kişiyi tehlikeye atmak demektir. Her yaştan insan açıköğretim okuyor. Örgün eğitim bile online devam ediyorken  sınavlara , ANADOLU ÜNİVERSİTESİ  AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YÜZYÜZE KARARI ALIYOR. Tüm öğrencilerin sağlığını düşünerek bu virüs hastalığı tamamen bitene kadar sınavlar ve eğitimler online olmalı sesimizi duyun... Öğrencilerin de insan olduğunu unutmayın....‼️‼️‼️

BİZ ÖĞRENCİLERİN
LÜTFEN SESİ OLUNNN...
SESİMİZİ DUYURUN...