Rüyada Vahşi Hayvan Görmek

Rüyada aslan, kaplan, ayı gibi yırtıcı vahşi hayvan görmek, etrafının düşmanlarla sarılı olduğuna, bunlardan çekinmesi ve korunması gerektiğine işarettir. Rüyasında her hangi bir vahşi hayvana binip istediği gibi yönettiğini görmek, günahtan kurtulacağına işarettir. Hayvan itaat etmezse günaha düşer.

Vahşi hayvanlardan birinin evine girdiğini gören, şeriata uymayan bir kimse ile ahbaplık eder. Eğer giren hayvan avlanmış ise, mal ve ganimet ile yorumlanır. Kendisine avlanılmış bir hayvan gönderildiğini gören, zahmet çekmeden para kazanır.

ruyada-vahsi-hayvan-gormek-ne-manaya-gelir-1.jpg

Vahşi bir hayvani kestiğini gören, yabancı biriyle gayrimeşru ilişkide bulunur.

Vahşi bir hayvani olduğunu gören, hayırsız adamlarda dost olur.

Vahşi hayvanlardan birinin kendisini çiğnediğini gören ihanete uğrar.

ruyada-vahsi-hayvan-gormek-ne-manaya-gelir-2.jpg

AJet'ten İndirimli Biletler Başlıyor AJet'ten İndirimli Biletler Başlıyor

Vahşi hayvan derisi, tüyü, tırnağı, eti, kemiği, boynuzu ve diğer parçaları mal ile, eti yenilen hayvan ise helal ve yenilmez hayvan ise haram mal ile yorumlanır.

Vahşi bir hayvanı avladığını görmek, eline mal ve ganimet geçmeye; elinden avını kaçırdığını görmek, bir şey elde edememeye; vahşi bir hayvana yem veya su verdiğini görmek, cahil adamlara hizmet edeceğine; vahşi hayvanlardan birinin kendisine alıştığını görmek, hayır ve menfaate; ehli hayvanlardan birinin vahşi olduğunu görmek şerre delalet eder.

ruyada-vahsi-hayvan-gormek-ne-manaya-gelir-3.jpg