Kılıçdaroğlu'na yönelik Çubuk'taki şehit cenazesinde yaşananlardan dolayı yürütülen soruşturma çerçevesinde Osman Sarıgün gözaltına alınmıştı. Sarıgün hakkında jandarmada yapılan işlemler sonrası şüpheli Çubuk Adliyesi'ne getirildi.

Çubuk Adliyesi'nde Savcı'nın sorgusu sonrası Sarıgün nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Osman Sarıgün ile ilgili adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Yaşanan Hadisede "Evi Yakın"Diye Bağıran Kadın da Çağrılacak

Yürütülen soruşturma dosyasında bulunan jandarma tutanağında, Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya ilişkin 37 kişinin bilgisi yer aldı. Tutanaktaki bu kişiler içinde bulunan ve "evi yakın" diye bağıran kadının ifade vermesi için çağrılması bekleniyor.

Olayla İlgili 9 Kişi Gözaltına Alınmıştı

Sedat Yalçın'ın Projeleri Diğer Adaylara İlham oluyor! Sedat Yalçın'ın Projeleri Diğer Adaylara İlham oluyor!

Geçtiğimiz Pazar günü şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın Çubuk ilçesindeki cenaze törenine katılan Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıya uğramıştı.

Gerçekleşen saldırıyla ilgili Çubuk Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmış ve bu çerçevede Osman Sarıgün'ün de aralarında olduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlardan 3 kişi savcılık tarafından serbest bırakılırken, 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Saldırıya ilişkin soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

kilicdarogluna-yumruk-atan-kisi-hakkinda-karar-verildi.jpg

Kaynak: Bültenler