KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gölcük ve Kandıra ilçelerinde Karayolları Trafik Haftası kapsamında "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" etkinliği düzenlendi.

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde yapılan uygulamada ekipler, durdurdukları araçlarda bulunan sürücü ve yolculara proje hakkında bilgi verdi.

7 yaşındaki temsili başkomiser Kerem Yaman da sürücülere trafik güvenliği hakkında bilgilendirici broşür dağıttı.

Etkinliğe Gölcük İlçe Emniyet Müdür Vekili Teoman Yaman ile Gölcük Jandarma Komutanı Mahir Sarıdağ da katıldı.

- Kandıra

Kandıra'da gerçekleştirilen uygulamaya, Kaymakam Mehmet Ünal ile Kandıra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Gödek de katıldı

LGS Tercihleri Başladı: İşte 2025 Tercih Detayları
LGS Tercihleri Başladı: İşte 2025 Tercih Detayları
İçeriği Görüntüle

Uygulamada vatandaşlara bilgi verilip broşür dağıtıldı.

Polis ekiplerince araçlar durdurularak yayaların yolun karşısına güvenli geçişleri sağlanırken, sürücülere yayalara yol vermeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

Kaynak: Anadolu Haber Ajansı