Bursa Yıldırım’a bağlı Emirsultan Mahallesi'nde ikamet eden 80 yaşındaki Hüseyin Kayıkçı'ya ait evde yangın çıktı. Yangın, yatakların tutuşmasıyla kısa süre içinde büyüdü. Çıkan yangına müdahale eden aile bireylerinden 3’ü dumandan etkilendiği için fenalaştı.

Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek

Yaralılardan Hüseyin Kayıkçı’nın saçlarında yanıklar oluşurken ve dumandan zehirlenen 17 yaşındaki Oğuz Kayıkçı sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İki kişiye ise sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi.

Meydana gelen yangını gören mahalleli durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdiklerini ifade ederek, terasta otururken önce yukarı çıkan dumanları gördüklerini ve aşağıya indiklerini, yangının muhtemelen mutfaktan çıktığını söyledi. “Her taraf dumandı, pek bir şey göremedik” diyen mahalle sakinleri,  önce itfaiyeyi aradıklarını, sonrasında itfaiye gelene kadar yangına hortumla müdahale ettiklerini belirtti.

Yaşanan yangın, mahalle sakinleri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak, söndürüldü. Yangın sonucu evde maddi hasar oluşurken, can kaybı yaşanmadı.

Haber: Murat ASLAN