"İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı "İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı

Bursa'da iki grup arasında meydana gelen alacak verecek kavgasında demir duba ve bıçaklar konuştu. Olay da bir kişi bıçakla yaralanırken, bir kişi de kafasından darbe sonucu yaralandı. Kavga an ve an güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa Osmangazi ilçesinin Kayhan Mahallesi'nde olay meydana geldi. Aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen 2 grup toplandı. Gruplar arasında çıkan tartışma bir müddet sonra kavgaya dönüştü. Kavga eden şahıslar, demir duba, sandalye ve bıçaklarla karşılıklı birbirlerine saldırdı.

Yaşanan kavga sonucu G.A. isimli şahıs bıçaklanırken, O.A. isimli bir diğer şahıs demir duba ile aldığı darbeyle başından yaralandı.

Olaya tanıklık eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi geldi. Kavgada yaralananlar çevrede bulunan çeşitli hastanelere sevk edilirken , kavgaya karışanlar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Meydana gelen Kavga çevrede bulunan güvenlik kameralarına tüm ayrıntılarıyla yansıdı. Elde edilen kamera görüntülerinde, 2 şahsın demir duba ve bıçakla kovalandığı daha sonra kovalayan şahısların kovalamacaya son vererek geri döndükleri görülüyor.

Kaynak: İHA