2019-20 sezonun ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan bordo-mavililer, ilk hazırlık karşılaşmasını yarın Bursaspor ile karşılaşacak.

Kulüpten yapılan açıklama, müsabakanın oynanacağı sahanın tribün kapasitesi ve fiziki şartları sebebiyle karşılaşmaya seyirci alınmayacağı belirtildi.

TRABZONSPOR BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Bursaspor, Afyonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü Bursaspor, Afyonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor Antalya'da ilk hazırlık maçı 8 Ocak Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Saat 14.30'da başlayacak zorlu karşılaşma A Spor' ekranlarına canlı olarak gelecek.

KADRODA YER AÇILACAK

Devre arasında eksiklerini gidermek için çalışmalarını devam ettiren Trabzonspor, Ndiaye transferiyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını 14'e çıkarmıştı. Bordo-mavililer muhtemel yeni transfer için kadroda yer açmayı hedefliyor.

Süper Lig'in ilk devresini 32 puanla bitiren zirve yarışında iddialı takımlar arasında yer alan Trabzonspor, eksiklerini gidermek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, kadroya yapılması planlanan takviyeler içinde titiz bir çalışma gerçekleştiriyor.

Bu konuda çok rahat olan bordo-mavililerde yeni teknik patronu  Çimşir, ellerinde iyi bir kadro olduğunu yönetime iletti. Mevcut kadroda yer alan oyunculardan en iyi verimi almaya çalışacağını ve devre arasında transfer yapmak için değil, gerçekten verimli olacağına inandığımız ismi kadroya dahil etmeleri gerektiğini Başkan Ağaoğlu' ve yönetime ileten genç teknik adam bu konuda çok güven verdi.

KADRODA 14 YABANCI BULUNUYOR

Trabzonspor'un mevcut kadrosunda 14 yabancı oyuncu bulunmakta. Bu şartlarda yabancı transferi yapması imkansız bordo-mavililer yabancı kontenjanından yararlanabilmesi için kadroda muhakkak yer açması gerekiyor.

Kadrosunda Sturridge, Ekuban, Sörloth, Nwakaeme, Ndiaye, Onazi, Mikel, Sosa, Fernandes, Campi, Hosseini, Novak, Pereira ve Avdijaj olmak üzere toplam 14 yabancı oyuncusu olan bordo-mavililer, ilk hedefte Donis Avdijaj'ı takımdan göndermeyi planlıyor.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Onazi'nin ayrılacağından dolayı ödeme yapmayı düşünmeyen bordo-mavili kulüp oyuncunun takım bulması durumunda gidişine izin verilecek.

KADROMUZ İYİ, GELECEK OYUNCU ONLARDAN İYİ OLMALI

Teknik direktör Karaman ile yolların ayrılmasından sonra görevi devralan Çimşir, yönetime iyi bir kadroya sahip olduklarını söyledi.

Gelecek olan oyuncu elimizdekilerden yüzde 20-30 daha çok katkıda bulunacaksa, mali olarak kulübün şartlarına uygun, nokta transfer yapabiliriz.

YÖNETİM ACELE ETMİYOR

Ndiaye'yi kiralık olarak kadrosuna dahil ederek ara transfer dönemin ilk takviyesini yapan Trabzonspor'da yönetim de transfer çalışmalarında aceleci olmayacak.

Ömür ve Sarı'nın da önümüzdeki haftalarda sakatlıklarını atlatıp takıma dönmesini hesaba katan yönetim önceliği savunmaya vereceği, şartların uygun olması durumunda bu noktada takviye gerçekleştirebilecekleri söylendi.