Erken Petekkaya uçakta meydana geldiği iddia edilen olay ile gündemde! Sosyal medyayı sallayan oyuncu, iddialara karşılık verecek mi?

Uçağa alkollü bindi iddiaları ortaya atıldı… Uçakta olay çıktı.

‘‘Ben Yapmadım’’

Oyuncu Erkan Petekkaya yaptığı İstanbul – Dalaman uçak seferi ile gündeme geliyor. Uçakta olay çıktı iddiaları git gide içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Henüz oyuncu tarafından bir açıklama yapılmadı; ancak oyuncunun yakın arkadaşı olan yapımcı Mustafa Uslu yorumunu yaptı. Peki, gerçekler ne?

İddialara göre Erkan Petekkaya’nın uçakta alkollü olduğu konuşuluyor. Bu durum oyuncunun sosyal medya takipçileri tarafından da iddia ediliyor. Oyuncunun yaptığı paylaşımlardan alkollü olduğu sonucu çıkıyor. Oyuncunun alkollü olmasının uçakta olay çıkarması için yeterli bir sebep olması da soru işareti. Alkollü olduğu iddia eden oyuncunun sadece alkollü olduğu için olay çıkartmış olmasının anlamsız olduğu yönünde sosyal medya üzerinden tartışmalar sürüyor.

Peki, uçakta ne oldu?

Uçakta bir anda Erkan Petekkaya tarafından yapmadım sözlerinin söylendiği iddia ediliyor. Oyuncu tarafından ‘‘Ben yapmadım, ben yapmadım.’’ Sözlerinin duyulduğu bildiriliyor. Bu durumun nedeninin ne olduğu bilinmiyor.

Mustafa Uslu Açıklaması

Farklı iddiaların öner sürüldüğü Erkan Petekkaya uçak olayı için hem yakın arkadaşı hem de yapımcı olan Uslu tarafından bir açıklama yapıldı. O sırada olay yerinde olan Mustafa Uslu olayla ilgili şu sözleri söyledi…

‘‘Erkan’a bir tezgah kuruldu.’’

Yaşanan olayın perde arkasının bilinmemesi ile birlikte, yapımcı tarafından Erken Petekkaya’nın tacize uğradığı yönünde de bir iddia ortaya atıldı. Yapımcı tarafından yapılan bu açıklama ile yaşanan sorunun epey kafa karıştırıcı olduğu düşünülüyor.

Uçaktan bir kadının açıklaması ise şu şekilde;

‘‘Alkollü ve beni rahatsız etti.’’

Shantel enerjisi Bursa'yı sardı Shantel enerjisi Bursa'yı sardı

Uçakta olan kadının yaşanan olayda bu şekilde bir cümle kurmuş olması da kafa karıştırıyor. Bu konu ile alakalı Petekkaya’nın bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu. Sosyal medya takipçileri oyuncunun sosyal medya üzerinden bir açıklama yapması için sabırsızlanıyor. Henüz olaya dair pek çok şey iddia olarak kaldığından Erken Petekkaya uçak yolculuğu için net bilgi yok.

petekkaya-ucak-olayii.jpg

Kaynak: Bültenler