Yıldırım’ın Vitrini Yenileniyor Yıldırım’ın Vitrini Yenileniyor

Küçük çocuk çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılırken, sırtından ve kollarından ısırılan Kerem Tarım isimli çocuk, köpeklerin bir anda kendisine doğru koşmaya başladığını, bir süre kovaladıktan sonra yakalayıp, ısırmaya başladıklarını söyledi.

İznik'e bağlı Topkapı Mahallesi'nde yaşanan olayda, İznik Kılıçaslan İlköğretim Okulu 3'üncü sınıf öğrencisi olan Kerem, okul bitiminde evine dönerken ara sokakta önüne çıkan çok sayıda sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Köpekler tarafından sırtından ve kolundan ısırılan çocuk, çevredeki vatandaşlarca kurtarıldı. Olay sonrası bir esnafın aracıyla İznik Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuk, hastanede uygulanan tedavi sonrası taburcu edildi. Köpeklerin saldırısına uğrayan küçük Kerem, köpekleri gördüğünde çok korktuğunu söyleyerek, okuldan eve gelirken, sokaktan çıkan köpeklerin bir anda kendisine doğru koşmaya başladığını, bir süre kendisini kovalayan köpeklerin daha sonra kendisini yakaladığını ve ısırmaya başladıklarını belirtti. " Çevredekiler görüp, geldi. Ben de kurtulmayı başardım" dedi.

Küçük Kerem'in ailesi ise olayla ilgili, başıboş köpeklerin sürü halinde sokaklarda dolaştığını, bölgede korkuya neden olduğunu söyleyerek, önlem almayan yetkililere tepki gösterdi.

Sokak köpekleriyle ilgili bölge esnafı da, köpeklerin daha önce sokakta dolaşırken çektikleri fotoğrafları göstererek, bu konuya bir an önce çözüm bulunmasını istedi.

Haber: Murat ASLAN