Yıldırım Belediyesi'nden Ücretsiz TYT Deneme Sınavı Yıldırım Belediyesi'nden Ücretsiz TYT Deneme Sınavı

Bursa İnegöl'de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlar bilgilendirilme faaliyetleri devam ediyor. İlçede kapı kapı dolaşmak suretiyle vatandaşlara bilgilendirme yapan polis memurları, bu defa farklı bir uygulamaya imza attı. İnegöl Serhat Camii'nde yapılacak olan mukabele öncesinde camiye gelerek kadınlara bilgilendirmede bulunuldu.

Bilgilendirmeyi yapan polis memuru, son zamanlarda özellikle gündemde olan 'Mavi Balina' oyunu konusunda dikkatli olunması gerektiğini, ülkemizde şimdiye kadar 140 kişinin Mavi Balina nedeniyle öldüğünü ifade ederek, ailelerinin çocuklarıyla ilgilenmeleri gerektiğini ve onları yalnız bırakmamalarını istedi. Ayrıca bu tehlikeli oyunun çocuklara nasıl ulaştığıyla ilgili de detaylı bilgi verildi.

Tacizler konusuna değinilen etkinlikte, bu tarz konularda kadınların kesinlikle çekinmemelerini, derhal ilgili mercilere giderek suç duyurusunda bulunulması vurgulandı. Fakat günümüzde yaşanan olaylarda özellikle eşinden ve çevresinden gelebilecek tepkilerden dolayı sessiz kalınıyor. Bunların yanlış olduğu, bu tarz durumlarda muhakkak gereken yerlere müracaat edilmesi gerektiği belirtilerek, karşı tarafın sessiz kalınacağını bildiği için eylemlerine devam ettiği ifade edildi.

Haber: Murat ASLAN