Bir süredir devam eden Beren Saat Kenan Doğulu boşanma tartışması, haftaya son bulacak gibi gözüküyor.

Kenan Doğulu menejerinden açıklaması, Ece Erken’den geldiği iddia edilen bilgiler ile tartışma son bulmak bilmiyor. Peki, Kenan Doğulu ve Beren Saat Boşanıyor mu?

Irmak Arıcı'dan 'dostluk' serzenişi! Irmak Arıcı'dan 'dostluk' serzenişi!

Her Evlilikte Problemler Olur

Kenan Doğulu’nun menejerinden gelen açıklamada her evlilikte problemler olura dikkat çekiliyor. Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanacak mı sorularının yanıtı veriliyor. İlk olarak sosyal medya üzerinden gelen dedikoduların üzerine, Beren Saat’in görüntülenmesi gibi durumların ardından açıklamalar gelmeye başladı.

Henüz çift açıklama yapmadı…

Evet, evli çift tarafından henüz evliliklerine dair bir açıklama yapılmadı. Ancak Kenan Doğlu’nunmenejeri Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun evlilikleri hakkında konuştu. İşte, o açıklama…

‘‘Her evlilikte yaşanan problemler vardır. Çözülemeyecek problemler, aşılamayacak sorunlar değil.’’

Evlilikleri ile ilgili problemlerin olduğunu kabul eden menejer, boşanmayacaklarına da dikkat çekmiş gibi görünüyor. Ancak yapılan TV programlarında gelen haberlere göre anlaşmalı boşanma iddiaları da söz konusu. Bununla alakalı evliliğin bitip bitmeyecek olduğuna yönelik net bir bilgi yok.

Anlaşmalı Boşanma

Ortaya konan Beren Saat Kenan Doğulu boşanıyor haberleri için bir diğer iddia ise haftaya boşanacak oldukları. İkinci Sayfa Tv Programı kapsamında alınan bilgiler üzerinden boşanmanın haftaya olacağı yönünde bir iddia var. Programa da farklı bağlantılar üzerinden gelen bilgilerin de bir iddiadan ibaret olduğu söylenmiş. İkilinin hayranları merak ediyor… Haftaya anlaşmalı boşanma olacak mı?

Kenan Doğulu boşanma istemiyor…

İddia edilen bir diğer durum ise Kenan Doğulu’nun boşanmak istemediği. Kenan Doğulu’nun yaptığı sosyal medya paylaşımlarına da bakılarak, boşanma istemediği yönünde anlamlar çıkarılıyor. Beren Saat için ortaya konan iddialar ise onun çok güçsüz gözüktüğü, çok zayıfladığı, çok üzüldüğü gibi iddialar. Haftaya kadar herhangi bir şeklide net bilginin paylaşılmadığı bu konuda boşanmaya yönelik net bilgi gelmeyecek gibi gözüküyor. Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan evliliklerinin son durumu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor. Beren Saat açıklaması ile net bir bilgi alınacak.

Kaynak: Bültenler