“Rüyada ağladığını görmek” neye delalet eder merak ediliyor.

Gün içerisinde yaşadığınız olaylar bilinç altınıza yerleşir ve rüyalarınızda bu olayları görürsünüz. Eğer gün içinde üzüntülü bir durum yaşamışsanız veya uzun süredir ruh haliniz kötüyse rüyada ağladığınızı görebilirsiniz. 

Hiçbir sebep ve neden olmadan rüyada ağladığını görmenin sebeplari araştırılıyor.. Birçok farklı şekilde yorumlanan rüyada ağladığını görmenin anlamlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Üzücü bir olay yaşadığınızda rüyada ağladığınızı görmek çok doğaldır. Bilinçaltınıza yerleşen durumları rüyalarda görebilirsiniz. Hiçbir sebep olmadan da rüyada ağladığını görmek neye yorumlanır buda sıkça merak ediliyor. Rüyada ağladığını görmek farklı şekillerde yorumlanabilir. Ağlamak üzücü bir eylem olduğu için kötüye yorumlanabiliyor ama rüyada görülen duruma göre anlamı değişiklik gösterebiliyor. İşte rüyada ağladığını görmek hakkında merak edilen her şey haberimizin detayında sizlerle…

portrayal-89189-1280.jpg


Rüyada Allah Korkusundan Ağlamak
Rüyada Allah korkusundan ağlamak, sevince, feraha, iyi bir gelecek demektir. Rüyada ağlamak üzülmek, yüce Allah'tan korkmaya, rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için de yağmura tabirdir. Çünkü gözyaşı olan yere rahmet iner.

Ebu Saîd el-Vâiz şöyle der: ''Bir kimsenin rüyasında, tanıdığı bir kimsenin öldüğünü ve bundan dolayı da ağladığını görmesi; o rüyanın görüldüğü gibi çıkmasına, ölüm yönünden musibete ve üzüntülerin husulü ile tabir olunur. İnsanların vefat eden bir vali için feryat edip ağladıklarını ve elbiselerini yırttıklarını görmeleri; öldüğü görülen valinin insanlara zulüm yapacağına işarettir.


Vefat Eden, Ölen Birine Ağlamak
Ebu Said El-Vâiz demiştir ki: Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini, buna ağladığını görmek, gördüğü gibi çıkmaya, keder, hüzne işaret eder. Ağlamadığı halde gözlerinden iplik iplik yaşlar aktığını görmek, murada ermeye, sevinç demektir.

Nablusi: Rüyada yüksek sesle bağırarak, yahut elini yüzüne vurarak, söz söyleyerek, cep ve yakasını yırtarak ağlaması, uyanıkken bu şekilde ağlaması ile tabir edilir. Eğer ağlaması Allah korkusundan, Kur'ân dinlemek veya günahlarını hatırlamak pişmanlığından dolayı ise, rüya sahibinin ferah ve sevinçli olması, hüzün ve kederinin gitmesi ile tabir edilir. Ağlamak, Allah'tan korkmaya, rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için yağmur yağmasına delâlet eder.



Rüyada Yüksek Sesle ağladığını görmek:

Ramazan Ayında Yararlı ve Zararlı Besinler Ramazan Ayında Yararlı ve Zararlı Besinler

Rüyada yüksek sesle ağladığını görmek uyandığında da ağlayacağına tabirdir. Rüyada sessiz ağladığını gören kişi berekete yorumlanır.

Rüyada yüksek sesle, üstünü başını yırtarak ağlamak, rüya sahibinin uyanıkken, ağlamasına, Sessizce ağlamak yağmur, berekete, rahmete, Allah korkusuna, sevinç, sürura işarettir. Rüyasında ağladığını gören kimse çok sevinir. Ağlamak ruhun saflığına işarettir. Rüyada Ağlamak sevince, rüyada gözyaşı yanağı yakıyorsa sevineceğinize, üşütüyorsa üzüleceğinize, rüyada bağırmadan ağlamak dert, gam, kederden kurtulmak demektir.

Bağırarak ağlamak: Rüyada Bağırarak ağladığını görmek, o yer halkı için musibet geleceğine yorumlanır. Ağlamadığı halde gözlerinden yaş aktığını görmek, muradına ermektir. Rüyada Ağladığını fakat gözlerinden yaş akmadığını görenin, beklediği, ümit ettiği şey eline geçmez. Ağladığını gözünden yaş yerine kan aktığını görmek, elinden kaçırdığı fırsata pişman olduğuna, günahlarından tövbe etmesi gerekir.


Tanıdığı Birinin Ölümüne Ağlamak
Ebu Sait El Vaiz: Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ederek buna ağladığını görmek, gördüğü gibi çıkmaya, ölüm yüzünden musibete, kedere ve halkın suçlamasına delildir.

Halkın bir büyük için ağladıklarını ve elbiselerini yırtıklarını görmek, o kisinin kötülük yapacağına delalet eder. Rüyada ölüp, cenazenin arkasından ağlandığını görmek, sevince yorumlanır.

 

crying-baby-2708380-1280.jpg


Seyyid Süleyman: Rüyasında sakin sakin ağladığını gören, gamdan kurtulur. Bağırarak ağlamak; o mahalde oturanlar için iyi değildir. Musibet (felaket) habercisidir. Ağlamadığı halde gözlerinden yaş aktığını gören, muradına erer. Ağladığını fakat, gözlerinden yaş gelmediğini gören, ümit ettiği şeyde hayal kırıklığına uğrar. Ağladığı sırada gözlerinden yaş yerine kan geldiğini gören, elinden kaçırdığı fırsat yüzünden pişman olur. Günahlarına tövbe eder.

Kirmani: Rüyada ağlamak, büyük bir rahata çıkıp sevinir. Fakat, bağırarak, inleyerek ağlayan felakete uğrar. Gözlerine dolan yaşın, dışarıya akmadığını gören; helal mal kazanır. Soğuk gözyaşı; üzüntüden feraha çıkmaya, sıcak gözyaşı; keder demektir.

Eğer Allahu Teala korkusundan, günahını hatırlayıp pişman olmaktan ya da Kuran dinlemekten ötürü ağlanıyorsa, o zaman rüya sahibinin sevinmesine, üzüntü ve kederinin gitmesine işaret eder.


Sessiz Ağlamak

Allahu Tealadan korkmaya, Allahu Teala tarafından rahmetin inmesine , muhtaç olan kimseler için yağmur yağmasına delalet eder. İmam-ı Nablusî şöyle der: ''Eğer rüyada ağlamak Allah korkusundan, Kur'an dinlemekten veya işlenen günahlara pişmanlıktan dolayı ise, rüyayı gören kimsenin üzüntülerinin yerini sevincin almasına işaret eder.


Rüyada Ağlamak

Kişi Rüyasında Allah korkusundan ağlıyorsa kederin gitmesine ferahlığa, ağlayıp ta gözlerinden yaş akmıyorsa hayal kırıklığına yorulur.

"Rüyada Ağlamak" bulunmaz sermayedir. Sevinç, feraha, helal mal, paraya yorumlanır. Rüyada ağladığını gören kimse Allah'ın rahmetine nail olur. Sıcak gözyaşı kedere, soğuk göz yaşı gam, kederden kurtulmaya tabirdir.

Duruma göre sevinç ya da kedere işarettir. Rüyada sessizce ağlamak keder, üzüntülerin bitmesine, rüyada ağlarken gözlerden yaş akması murada ermeğe, sakin sakin ağladığını gören, gamdan kurtulmaya işarettir.

KİRMANİ: Ağlayan kişinin çok sevineceğine, ağlamaktan dolayı gözlerinin yaşla dolu olması helâlinden mal kazanacağına işarettir.

Yüksek sesle bağırarak, feryad ederek, elini yüzüne vurarak, söz söyleyerek, yakasını paçasını yırtarak ağlamak, uyandığında da bu şekilde ağlamamasıyla tabir edilir.


childrens-eyes-1914519-1280.jpg

 

Rüyada Yüksek Sesle Ağlamak

Rüyada yüksek sesle ağladığını görmek uyandığında da ağlayacağına tabirdir. Rüyada sessiz ağladığını gören kişi berekete yorumlanır.

Rüyada yüksek sesle, üstünü başını yırtarak ağlamak, Rüya sahibinin uyanıkken, ağlamasına, Sessizce ağlamak yağmur, berekete, rahmete, Allah korkusuna, sevinç, sürura işarettir. Rüyasında ağladığını gören kimse çok sevinir. Ağlamak ruhun saflığına işarettir.

Rüyada Ağlamak sevince, rüyada gözyaşı yanağı yakıyorsa sevineceğinize, üşütüyorsa üzüleceğinize, Rüyada bağırmadan ağlamak dert, gam, kederden kurtulmak demektir.


Bağırarak Ağlamak

Rüyada Bağırarak ağladığını görmek, o yer halkı için musibet geleceğine yorumlanır. Ağlamadığı halde gözlerinden yaş aktığını görmek, muradına ermektir.

Rüyada Ağladığını fakat gözlerinden yaş akmadığını görenin, beklediği, ümit ettiği şey eline geçmez. Ağladığını gözünden yaş yerine kan aktığını görmek, elinden kaçırdığı fırsata pişman olduğuna, günahlarından tövbe etmesi gerekir.


Sessiz Ağlamak

Allahu Tealadan korkmaya, Allahu Teala tarafından rahmetin inmesine , muhtaç olan kimseler için yağmur yağmasına delalet eder.

İmam-ı Nablusî şöyle der: "Eğer rüyada ağlamak Allah korkusundan, Kur'an dinlemekten veya işlenen günahlara pişmanlıktan dolayı ise, Rüyayı gören kimsenin üzüntülerinin yerini sevincin almasına işaret eder.


Rüyada Ağlayarak Uyanmak

Rüyada ağlayarak uyanan kimse genelde tez zamanda sevinecek, mutluluğa ulaşacaktır. Yani çok sevineceği bir haber alır ve uzun süredir istediği bir dileğine kavuşur.