Öyleyse tercih edebileceğiniz iki hediye seçeneğinden biri elendi. Bu sebeple de geriye yalnızca tek bir alternatifiniz kaldı. Bu da zaten pek çok kişinin aklına gelebilecek ilk hediye. Eğer Muhiku, Öğretmenler Günü hediyesi koleksiyonunda çeşit çeşit kutuya yer vermeseydi elinizdekilerle yetinmek zorunda olduğunuzu söyleyebilirdik. Ancak Muhiku’nun erkeklere özel tasarladığı Öğretmenler Günü hediyesi kutuları sayesinde değerli öğretmenlerinize ve öğretmen yakınlarınıza henüz yaşamadıkları bir hediye deneyimi yaşatabilirsiniz.

Muhiku’nun erkek öğretmenler için hazırladığı hediye koleksiyonu içinden Öğretmenler Günü temalı hediyeliklerin yer aldığı kutulardan birini seçebilirsiniz. Bu özel gün için tasarlanan kupa, bardak altlıkları, defterler ve çeşitli hediyeliklerle kombinlendiği kutular arasından öğretmeninize özel bir seçim yapabilirsiniz.

Bu hediyeliklerle süslü Öğretmenler Günü hediyesi çeşitleri onlara dünyanın en iyi öğretmeni olduklarını bir kez daha söylemeniz için sözlerinize aracı olacaklar. Ayrıca meslek hayatlarında kullanabilecekleri hediyeliklerden oluştukları için ders saatlerinin çok daha verimli ve eğlenceli geçmesini de sağlayacaklar.

Elbette Öğretmenler Günü hediyesi kutularında olmazsa olmaz hediyelerden biri de kalem. Fakat kutularda yer alan kalemlerin her biri oldukça şık bir tasarıma sahip. Dolayısıyla öğretmenlerinizin kullanmaya kıyamayacakları hediyelikler arasında yer alıyorlar diyebiliriz. Diğer taraftan Muhiku’nun Öğretmenler Günü hediyesi koleksiyonu içinde bir erkeğin ihtiyaç duyduğu ürünlerin yer aldığı kutular arasından da seçim yapabilirsiniz. Örneğin; tıraş losyonu, sıkıcı hale gelen kişisel bakım rutinlerini çok daha keyifli kılacak.

Muhiku’nun erkek Öğretmenler Günü hediyesi kutularının içinde ders aralarını ve öğle molalarını lezzet katacak hediyelikler de mevcut. Onlara armağan edeceğiniz kutunun içinde dünyanın farklı yerlerinden seçilen çay ve kahve çeşitleri yer alıyor.

Böylece öğretmeniniz her arada bir başka aroma keşfederken kaybettiği enerjiyi de yeniden kazanıyor. Her detayıyla işlevsel ve şık olan Muhiku Öğretmenler Günü hediyesi koleksiyonuyla öğretmeninize yılın en anlamlı, en özel ve en kullanışlı sürprizini yapabilirsiniz.

Kişiye Özel Yılbaşı Hediyesi Hazırlamanın En Keyifli Yolu: Muhiku

Sevdiklerimize her zaman yeni yılın en özel hediyesini vermek isteriz. Onlara verdiğimiz yılbaşı hediyesinin her ayrıntısıyla onları yansıtmasını, onların kişisel zevk ve ihtiyaçlarına uygun olmasını isteriz. Çünkü yılbaşı hediyesi ancak o zaman kendilerini değerli ve özel hissetmelerini sağlar.

Bu sebeple onlar için kişiye özel yılbaşı hediyesi alternatiflerine bakarız. Bulduğumuz seçenekleri iyice inceleyip onlar için en doğru seçimi yaparız. Muhiku ise kişiye özel yılbaşı hediyesi alternatifleriyle bir hediyeden beklentimizi fazlasıyla karşılıyor. Çünkü yılbaşı hediyesi alternatiflerini farklı ilgi alanlarına hitap edecek şekilde tasarlanıyor.

Örneğin, Muhiku’nun kişiye özel yılbaşı hediyesi alternatifleriyle; yepyeni lezzetleri keşfetmeyi seven birine, kitaplarla huzur ve keyif dolu bir dünyada yolculuğa çıkmayı sevenlere, doğanın armağan ettiği huzur dolu kokuların yaydığı pozitif enerjiyle rahatlamak isteyenlere ve farklı ilgi alanlarına sahip tüm sevdiklerinize en özel hediyeyi armağan edebilirsiniz.

Muhiku’nun kişiye özel yılbaşı hediyesi alternatifleri arasından anneniz, babanız, eşiniz, kardeşiniz ya da bir arkadaşınız için hediye seçebilirsiniz. Hazır yılbaşı hediyesi seçeneklerinden yararlanabileceğiniz gibi onlara armağan edeceğiniz yılbaşı hediyesini kendiniz de hazırlayabilirsiniz.

Gaziantep su sıkıntısı yaşamayacak Gaziantep su sıkıntısı yaşamayacak

Kendi Kutunu Yap ile onlar için seçtiğiniz yeni yıl temalı hediyelikleri özgürce bir araya getirebilirsiniz. Hazırladığınız yılbaşı hediyesi ile onları ne kadar iyi tanıdığınızı, ilgi alanlarına ve zevklerine değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Böylece yeni yılda da kendilerini çok daha değerli ve özel hissedecekler.

Muhiku ile Siparişiniz Aynı Gün Kargoda!

Günlerce “siparişim acaba bugün kargoya verilir mi?” diye düşünmeye son! Çünkü Muhiku aynı gün kargo hizmetiyle gün sona ermeden seçtiğiniz ürünleri özenle hazırlıyor ve kargoya veriyor. Site üzerinden oluşturduğunuz siparişlerin aynı gün kargoya verilmesi için siparişinizi saat 14.00’a kadar oluşturmanız gerekiyor. Eğer siparişinizi saat 14.00’dan sonra oluşturursanız ya da pazar günü sipariş verirseniz ürününüz bir sonraki iş gününde kargoya veriliyor.

Diğer taraftan Muhiku ile oluşturacağınız siparişlerde ücretsiz kargo fırsatından da faydalanabilirsiniz. Bunun için tek şart sepet tutarınızın 69 TL’yi geçmesi. Böylece kargo bedeli ödemeden sevdiklerinizi ya da kendinizi mutlu edebilirsiniz.

Eğer İstanbul sınırları içinde oturuyorsanız Muhiku’nun aynı gün teslimat seçeneğiyle de sipariş oluşturabilirsiniz. Muhiku, saat 12.00’a kadar oluşturulan siparişleri de aynı gün özel kuryeyle size ve sevdiklerinize ulaştırıyor. Saat 12.00’dan sonra verilen siparişler ise bir sonraki iş gününde teslim ediliyor. Aynı gün özel kurye ile teslimat seçeneğinden ücretsiz de faydalanabilirsiniz. Bunun için sepet tutarınızın 69 TL üzerinde olması yeterli.