Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez Keçiörengücü ile oynayacakları maç hakkında konuştu. Mütevazı bir takıma karşı mücadele vereceklerini belirten genç teknik adam, "Saha içerisinde bir sistem içerisinde oynayan, taktik anlayışı olan takıma karşı mücadele edeceğiz. Çok mütevazı bir takım başlarında da çok mütevazı bir teknik adam var. Ama artık bahanemiz kalmadı. Çünkü, hakikaten beklentiler yüksek. Bursaspor'un hedefleri doğrultusunda yaptığımız çalışmaların karşılığını saha içerisinde almak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Kenetlendiler. Bu dönem içerisinde kenetlenen bir Bursaspor gördüm ben. Kazanmak istiyoruz. Ankara'ya kazanmak için gidiyoruz" dedi.

Takımın pandemi dönemini çok iyi atlattığını dile getiren İbrahim Üzülmez, "Ben takımımı pandemi öncesi ve sonrası diye ikiye ayırıyorum. Pandemi öncesinde Boluspor maçından sonra ufak da olsa kırılganlık yaşadığımız bir dönem vardı. Pandemiden sonra hakikaten iyi başladık. Bu süre içerisinde oyuncularım saha içerisinde maksimum performans vermeye çalıştılar." ifadelerini kullandı. Takımın hedeflenen noktaya ulaşacağına inandığını dile getiren başarılı çalıştırıcı, "Altı haftalık dönemde bunu başarabilecek, şampiyonluk yaşayabilecek bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Taraftarın istediği, beklediği oyunu ortaya koyarak mutlu şekilde üç puanla Ankara'dan döneriz." diye konuştu.

Keşke böyle sıkıntılar olsa

"Hazır olan bir oyuncu gurubu ve dolayısıyla teknik adamlar için de 'keşke böyle zorlanalım' diyecekleri bir ortam var. Alternatifli bir kadromuz var. Biraz defansif anlamda sıkıntılarımız var. Son haftalara baktığımızda bütün maçlarda gol attık ama bütün maçlarda da gol yedik. Bu hedefe giden takımların bu kadar gol yememesi gerekiyor. Defansif anlamdaki zaaflarımızı da gidermemiz gerekiyor."

Kalpleri Bursaspor'la atıyor

Bursaspor-Diyarbekirspor Maçı Güvenlik Nedeniyle İleri Tarihe Alındı Bursaspor-Diyarbekirspor Maçı Güvenlik Nedeniyle İleri Tarihe Alındı

"Tabii ki Bursaspor Bursalılarındır. Bursaspor büyük bir camiadır. Bu büyük camianın daha iyi yerlerde olması gerekiyor. Bugün Bursaspor'un atmosferine baktığınız zaman da Süper Lig'i fazlasıyla hak eden camialardan bir tanesi. Dolayısıyla bizim de 6 haftalık bir sürecimiz var. Bu altı hafta içerisinde herkesin bizim yanımızda olması, destek vermesi gerekiyor. Çünkü biz üstümüze düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. İnsanların beklentisi var ve biz de bu beklentiye en iyi şekilde karşılık vermek istiyoruz. Kentin ileri gelenlerinin de bizlere destek vereceğine, bundan sonraki haftalarda yanımızda olacağına yürekten inanıyorum. Çünkü onların da kalbinin Bursaspor'la attığını biliyorum."

Zemin bize dezavantaj

"Sahanın sentetik çim olacağını düşünürsek bizim açımızdan bir dezavantaj oluşturuyor belki ama sezon başından bu yana saha içerisinde mütevazı bir şekilde elinden geleni yapmaya çalışan bir rakibe karşı da mücadele vereceğiz. Beraber oynamayı alışkanlık edinmiş bir rakibe karşı oynayacağız."

Eski tadı alamıyoruz

"Eski tat yok. Seyircinin olmadığı, seyircinin desteklemediği, seyircinin o uğultusunun olmadığı maçlarda keyif alınmadığını belirtmek istiyorum. Pandeminin çıkmasıyla beraber futbolda eski tadı aldığımızı söyleyemeyiz. Bir sporsever ya da sporun içerisinden gelen biri olarak da o heyecanı alamıyorsunuz. Açıkçası şu an futbol biraz da mecburiyetten oynanıyor. Biraz maddiyattan, biraz sıralamanın netleşmesinden dolayı oynanıyor."