Ünlü ralli pilotu Burcu Çetinkaya, 2013'te tesettüre girmiş ve çok konuşulmuştu. Çetinkaya bu kararından 6 yıl sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine gündeme geldi.

6 yıl önce tesettüre girme kararı alan ralli pilotu Burcu Çetinkaya, "Bu kadar yapabildim" notuyla yaptığı paylaşım ile yeni kararını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Notun eklendiği videoda Çetinkaya, başı açık şekilde ata biniyor.

"GÜCÜM YETMEDİ"

Burcu Çetinkaya Instagram hesabından paylaştığı videonun altında şu açıklamayı yaptı:

Hastane yöneticiliğinden oyunculuğa Hastane yöneticiliğinden oyunculuğa

"Bugün bir karar aldım ben. Bu kararda asla 6 yıldır taşımaya çalıştığım başörtüsüne inanmamak veya saygısızlık yok. Bu kadar yapabildim. Aldığım kararı tamamen manevi yaşamak istedim. Hatta imkan olsaydı sessizce. Nasip. Gücüm yetmedi diyelim. Kalbim aynı yerde. Ama o da benimle Allah arasında zaten. Bu süreçte benden güç alanlar olduysa onları istemeden kırdıysam özür.

"KENDİMİ DİNLEMEYE İHTİYACIM VAR"

Çetinkaya 6 yıldır her hareketini siyasi zannedenler olduğunu, belediye başkanı, siyasetçi adayı yapanlar olduğunu, Onlarca iftira atıldığını, kendisinin hiç bir siyasi partiye üye olmadığını, hatta siyasi tekliflere hayır diyerek sporunu yapmaya devam ettiğini, şimdi de kendi halinde işine gücüne bakarak hayatına devam edeceğini, azıcık kendini dinlemeye ihtiyacı olduğunu belirtti.

Bu geçen süreçte alkışları hiç kabul etmediğini, hakaret edenlere de kırılmamaya çalıştığını söyleyen, Sadece hakkında konuşulduğunda cevap hakkını kullandığını belirten Çetinkaya, "Şimdi de bakış açım aynı.... Kimseye hakaret etmeden hayatı yaşamaya devam etmeye çalışacağım...." dedi.

burcu-cetinkaya-paylasim.jpg

Haber: Muhammed ASLAN