Gülay Bursalı cinayeti: 3 yıl sonra yakalandı

Başakşehir'de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Gülay Bursalı, 2016 yılı Mart ayında 10. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra harekete geçen polis, Gülay Bursalı'nın erkek arkadaşı Engin Ö.'yü gözaltına almıştı.

Genç kıza tecavüz etmeye kalkarak intiharına neden oldukları iddia edilen günlük ev kiralayan C.İ. ile yanındaki kimliği tespit edilemeyen bir kişi ise aranmaya başlanmıştı. Engin Ö. Emniyet'teki ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. C.İ. ise olaydan sonra Ağrı'da yakalanarak İstanbul'a getirilmiş ve tutuklanmıştı.

niversite-ogrencisi-genc-kiz-cinayetinin-faili-3-yil-sonra-yakalandi-1.jpg

Olay sırasında firari üçüncü kişi olarak aranan Mehmet V.(23), Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin denetimleri sırasında Aydın V. adına düzenlenmiş sahte kimlikle birlikte dün Küçükçekmece'de bir kahvehanede yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelinin kasten öldürme suçundan arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Mehmet V.'nin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

"KIZIMIN KANI YERDE KALMASIN"

Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından kızının cenazesini Hatay'a götüren baba Sinan Bursalı, "Kızımın kanı yerde kalmasın. Bu olay araştırılmalı.

Hamas, İsrail ile Esir Değişimi İçin Teklifte Bulundu Hamas, İsrail ile Esir Değişimi İçin Teklifte Bulundu

Her yerde intihar ettiği yazılıyor ama belki de kızım öldürüldü. Failler bir an önce bulunsun" demişti.