Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu bünyesindeki Doğaçlama Tiyatro Sporu ekibi ‘Yok Yere Temaşa’ gösterisi ile sergiledikleri performans izleyenlerin güzel vakit geçirmesine neden oldu.

Bursa’da 4 ay içinde 8 oyunla 143 gösterim yapan ekip, ilçe turneleri ile Gemlik, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Yenişehir, Mudanya, İznik, Gürsu ve İnegöl’de izleyiciyi tiyatro ile buluşturarak 19 bini çocuk olmak üzere toplamda 28 bin izleyiciye ulaştı.

Hastane yöneticiliğinden oyunculuğa Hastane yöneticiliğinden oyunculuğa

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tiyatro severlerin karşısına bu defa farklı bir konseptle çıktı. Alternatif oyun türü olan modern doğaçlama tiyatroya ait tiyatro sporu ekibi olarak izleyiciyle buluşarak, oyuncular ‘Yok Yere Temaşa’da iki takıma ayrılıp, seyirciler tarafından yönlendirme ile doğaçlama performans ortaya koydu. Sergilenen oyunun da bir parçası olan izleyiciler, kahkahanın eksilmediği oyundan büyük keyif aldı.

Görükle Gençlik Merkezi’nde ilk oyunlarını sergileyen ekibin kadrosunda, İlke Özkaya, Sergen Bölük, Tuba Bayram Böbek, Volkan Yıldız, Faruk Oğur, Müge Açıkdüşünenler ve Yüksel Hakverdi rol alıyor. Işıkta Haluk Sayılır’ın, seste Gürkan Sargın’ın görev aldığı oyun tiyatro severlerden büyük beğeni kazanarak tam not aldı.

1-022.jpg2-026.jpg3-028.jpg4-019.jpg

Kaynak: Bültenler