İsmet Uçma'nın cenazesi yarın öğle vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Taziye mesajları

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma için taziye mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mustafa Şentop, "Sadece siyaset dünyamıza değil, kültür ve düşünce hayatımıza, hayat kültürümüze de zarif katkıları unutulmayacak olan İsmet Uçma abimiz rahmet-i Rahman'a kavuştu. Güzel ve müstakim bir hayat, güzel bir ölüm."

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş paylaşımında, "Gerçek bir dava adamı, ömrünü millete ve ümmete adamış, fedakar bir dost, kıymetli kardeşim İsmet Uçma bu fani alemden göç etti. Allah rahmet eylesin. Makamı ali, mekanı cennet olsun. Camiamızın başısağolsun."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Ah be İsmet Uçma abi. Yüreğimiz yandı. 'Güzel insan' diye bir şey varsa o sendin. Sen çok güzel ve çok bilgeydin. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da Binlerce Bursalı Tarafından Karşılandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da Binlerce Bursalı Tarafından Karşılandı

Gerçek bir insan, büyük bir kişiliktin. Allah sana rahmet etsin. Gerçek bir sevgiyle ve temiz bir yürekle bağlı olduğun Rabbimize kavuştun."