Bursa Gaziantepliler Derneği’nin basın toplantısında açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa ve Gaziantep arasındaki mesafenin karşılıklı direkt uçak seferleriyle 1 saate düştüğü müjdesini verdi.

Bursa Gaziantepliler Derneği tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşmacı olan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, yaptığı açıklamada, İki kadim medeniyet olan Bursa ve Gaziantep mesafesinin düzenlenecek olan karşılıklı direkt uçak seferleriyle 1 saate düşürüldüğü müjdesini verdi.

Konuyla ilgili ayrıntıları paylaşan AK Parti Bursa Milletvekili; “İki kadim medeniyetimiz arasındaki uçak seferleri, 13 Mart Çarşamba gününden itibaren başlıyor. Uçuşlar, haftada 3 gün tekrarlanacak. Bursa'dan Ankara, Trabzon, Diyarbakır, Erzurum ve Muş karşılıklı direkt uçuş seferlerine bundan böyle Gaziantep de katıldı.” Dedi.

“Uçuşlar Pazartesi, çarşamba ve pazar günleri yapılacak.”

Başkan Alinur Aktaş: Gayret ve samimiyetle yola devam Başkan Alinur Aktaş: Gayret ve samimiyetle yola devam

TÜRSAB İkinci Başkanı Hasan Erdem ve Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Bilal Şengüloğlu ile beraber basın toplantısı düzenleyen Esgin, toplantıda seferlerin ayrıntılarına yer verdi. 13 Mart Çarşamba gününden itibaren gerçekleşecek olan uçuşların; Pazartesi, çarşamba ve pazar günleri yapılacağı bilgisi paylaşılırken, bu sayede şehirlerarası mesafenin 13 saatten 1 saate ineceği vurgulandı. Uçak saatleri 13.40 Gaziantep-Bursa ve 15.40 Bursa-Gaziantep saatlerinde gerçekleştirilecek. Promosyon amacıyla biletler, 69 liradan satışa çıkarılıyor.

Bursa üzerinden 3 senedir 5 şehre direk uçuşların bulunduğunu hatırlatan Esgin, “Uçuşlar, yüksek doluluk oranlarıyla devam ediyor. Durum böyle olmasaydı, uçuşlar devam edemezdi. Şimdi ise rekor seviyelere ulaştı. 3 yıl içinde gelinen nokta budur.

Gaziantep uçuşlarımız 13 Mart günü itibariyle başlıyor. Tüm Bursa’ya hayırlı olmasını diliyorum. Bu gelişmeyi sadece Anadolu’ya ek sefer şeklinde düşünmemeliyiz. Gelinen nokta, yeni uçuşların müjdecisi niteliğindedir. Uçuşlar haftanın 3 günü; pazartesi, çarşamba ve pazar günleri olacak. Bilet satışları promosyonlu olarak 69 liradan satışa sunuldu.” dedi.

“Hayaldi, gerçek oldu.”


Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Bilal Şengüloğlu; “Hayalken gerçek olan projelerimizden biri daha 13 Mart gününde tamamlanacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


TÜRSAB İkinci Başkanı Hasan Erdem; “Kalkınmış 2 medeniyet şehrimizin arasındaki mesafe, 13 Mart itibariyle kısalacak. Bu, birlik, beraberlik ve dayanışmanın mesafesinin 13 saatten 1 saate indirilmesi anlamına geliyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kaynak: Bültenler