Alaplı'da Şehit adına düzenlenen "Sen de Dahil Ol" Projesi ile toplanan kırtasiye malzemeleri Bursa'ya gönderildi.

Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan adına Alaplı ilçesinde gerçekleştirilen "Sen de dahil ol" projesi çerçevesinde toplanan kırtasiye malzemeleri Bursa Mustafa Kemal Paşa Demireli İlk ve Ortaokulu'na teslim edildi.

Eğitime gönül vermiş öğretmenler tarafından şehit Recep Turan adına "Sen de dahil ol" projesi başlatıldı. Başlatılan bu proje sonucu ilçede toplanan kırtasiye malzemesi içeren 14 adet yardım kolisi Alaplı Belediyesi aracılığıyla Bursa Mustafa Kemal Paşa Demireli Okulu'na teslim edildi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin yapmış olduğu açıklamada, "İlçemizde bir grup öğretmenimiz tarafından başlatılan ve Batman'ın Kozluk ilçesindeki operasyonda şehit düşen Alaplılı Uzman Onbaşı Recep Turan adını taşıyan kampanyada toplanan kırtasiye malzemelerini belediye olarak Bursa Mustafa Kemal Paşa Demireli Okulu'na gönderdik. Bu anlamlı davranışlarından dolayı öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

12. Kalkınma Planı: Üniversitelerle Mesleki Eğitimde İşbirliği Yapılacak 12. Kalkınma Planı: Üniversitelerle Mesleki Eğitimde İşbirliği Yapılacak

Kaynak:Bültenler