Rüyada Yılan Görmek

Şimdi bunların teker teker daha detaylı rüya tabirlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Rüyada yılan görmek rüya sahibinin çevresinde onun kötülüğünün isteyen bir düşmanın olduğuna delalet eder. Ayrıca sadece iyi günlerde yanında bulunan menfaatçi arkadaşlıklara da işaret eden bir rüyadır. Bazı rüya yorumcularına göre de rüyada görülen yılan maddi ve manevi yönden zor günlerin başlangıcı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada yılını sopayla kovduğunu görmek kişinin çevresinde bulunan kötü niyetli insanların farkına vararak onlardan kurutulacağına işarettir. Alimlerin bazısına göre de bu rüya kişinin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerin biteceğine ve huzurlu günlerin çok yakında olduğuna delalettir. Rüyada zehirsiz yılan görmek rüyayı gören kişinin eline büyük miktarda mal varlığının geçeceğine alamettir.

Rüyada bir yılan tarafında takip edildiğini görmek arkanızdan sürekli iş çeviren kötü niyetli ve sizden nefret eden birisinin varlığına işaret eder. Rüyada siyah yılan görmek ise düşmanlarınızın sandığınızdan daha tehlikeli olduklarını gösterir. Sizin mutluluğunuzdan rahatsız olan birisinin hayatınızı alt üst edeceğine dair bir göstergedir.

ruyada-yilan-gormek-ne-manaya-gelir-1.jpg

Rüyada Gezinen Yılan Görmek

Rüyada etrafta dolaşan yılan görmek yılanın zararlı ya da zararsız bir yılan olup olmadığına göre yorumlanmaktadır. Rüyada zararlı bir yılanın gezindiği bu rüya sahibi için sıkıntılı günlerin başlangıcına işarettir. Eğer gezinen yılan zararsız bir yılansa da beklenmedik bir misafirin gelerek size bir takım yardımlarda bulunacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada havada uçarak gezinen yılan görmek ev sahibi olmaya ya da büyük bir mal varlığına delalet eder. Rüyada suyun içerisinde dolaşan yılan görmek maddi yönden durumu iyi olan birsiyle arkadaşlık kurmaya ya da mevki sahibi kişilerle aynı ortamda bulunmaya alamet eder.

Rüyada Ayakları Olan Yılan Görmek

Rüyada ayakları olan yılan görmek rüyayı gören kişiden daha iyi bir konuma sahip olan birisinin ona karşı cephe aldığını ve sürekli olarak onu alçaltmak için uğraştığını gösterir. Rüyada ayakları olan yılanın koştuğunu görmek kişinin içinde saklayıp da dışarıya vuramadığı sıkıntılarının olduğuna delalet eder.

Rüyada Altından Yılan Görmek

Rüyada altından yılan görmek rüya sahibinin maddi ve manevi yönden yaşadığı bütün sıkıntılarının son bulacağına ve ebedi mutluluğa kavuşacağına işaret eder. Ayrıca iş hayatında büyük atılımlar yaparak çok üst makamlara erişmek şeklinde de yorumlanmaktadır. Rüyada altından yılanı elinde tutmak rüyayı gören kişinin karşısına ona büyük faydalar sağlayacak birisinin çıkacağına delalet eder. Böyle bir rüya kişinin hayır işlerine yönelerek etrafında bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatacağına dair de bir işarettir.

Rüyada Yeşil Yılan Görmek

Rüyada yeşil yılan görmek dini vazifelerini yerine getirmeyen ve günah işlemekten zevk alan birisine delalet eder. Bu kişi rüya sahibinin kendisi olabileceği gibi çevresinde bulunan yakın arkadaşlarından birisi de olabilir. Bu rüya kişinin davranışlarını düzeltmesi ya da kötü davranışları olan arkadaşlarından ileride zarar görmemek adına uzaklaşması için bir uyarıdır.

ruyada-yilan-gormek-ne-manaya-gelir-2.jpg

Rüyada Yılanla Boğuştuğunu Görmek

Rüyada yılanla boğuştuğunu görmek rüya sahibinin çevresinde ondan hoşlanmayan birisinin olduğuna ve bu kişi tarafından hem maddi hem de manevi büyük zararlara uğramaya delalettir.

Rüyada Yılan Öldürdüğünü Görmek

Rüyada yılan öldürdüğünü görmek düşmanlara karşı büyük bir zafer elde edileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Eğer yılandan korkmadan onu ezerek öldürürseniz bu iş hayatınızda büyük başarılar elde edeceğinize ve yeni projeler için yüksek mevkilerdeki kişilerle tanışacağınıza delalet eder. Bazı yorumculara göre de böyle bir rüya kişinin hoşlanacağı birisinin hayatına girerek onunla mutlu bir birlikteliğe yelken açacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

AJet'ten İndirimli Biletler Başlıyor AJet'ten İndirimli Biletler Başlıyor

Rüyada Yılanın Bedenin İçerisine Girdiğini Görmek

Bir kişi rüyasında yılanın bedeninin içerisine girdiğini görürse bu rüya onun yakın çevresinde bulunan bir dostu ya da akrabalarından birisi tarafından büyük bir kötülüğe uğrayacağı anlamına gelir. Bazı yorumculara göre de rüya sahibinin iş arkadaşlarıyla bir takım sorunlar yaşayacağı ve küçük düşürüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Kulaktan Yılan Çıktığını Görmek

Bir kişi rüyasında kulağından yılan çıktığını görürse bu rüya aile içinden birisinin ona karşı kin tuttuğuna delalet eder.

Rüyada Boğadan Yılan Çıktığını Görmek

Rüyada boğazdan yılan çıktığını görmek ölüm ya da cinnet geçirme şeklinde yorumlanan oldukça uğursuz bir rüyadır. Bazı yorumculara göre de bu rüya büyük bir hastalığa yakalanarak kişinin bütün mal varlığını kaybedeceğine dair bir işarettir.

ruyada-yilan-gormek-ne-manaya-gelir-3.jpg

Aşağıdaki yorumlar İslami rüya tabirlerini de içermektedir.

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek aile fertlerinden birinin düşmanlığına işaret eder. Rüyada ağızdan yılan çıkması kötü süz söyleyerek bundan zarar göreceğinizin göstergesidir. Rüyada bir insan yastık veya yatağı üzerinde bir yılan öldürdüyse eşinin vefat edeceği şeklinde yorumlanmıştır.

Rüyada kişi kendi boğazından yılanın çıkıp toprağa girdiğini gördüyse bu rüya rüyayı gören kişinin ecelinin yaklaşması şeklinde yorumlanır. Rüyada yılanla boğuşmak düşmanından zarar görmeye delalet eder. Kişinin rüyada yılanı öldürmesi yahut kesmesi düşmanına galip geleceğinin göstergesidir. Rüyada yılan oynatan birini görmek sizin dışınızda olaylara gücü yeten birinin hayatınızı etkileyecek olmasına işarettir.

Rüyada yavru yılanların suda kıvrıla kıvrıla yüzdüğünü görmek canınızı sıkan olayların psikolojinizi bozacak bir seviyeye geleceğine işaret eder. Rüyada kımıldamayan yılan görmek, bir düşmanınızın farkına varacağınıza ama onun size zarar veremeyeceği anlamına gelir.