Rüyada Araba Görmek

Rüyada arabaya bindiğini görmek, büyük bir mevkiye erişmeye delalet eder.

Rüyada arabadan inmek bu durumun zıttı ile tabir olunur. Rüyada arabaya binmek, kişinin hayırlı bir evlada sahip olacağının da işarettir. Yine rüyada arabaya bindiğini görmek, devlet adamları tarafından gelecek izzet ve yüksek mertebede erişilecek şerefe delalet eder.

Rüyada araba vapuru görmek, hayırlı, sevinçli ve bereketli bir sefere işarettir, büyük büyük işler sonucunda kazanılmış güzellikleri ifade eder.

Rüyada arabadan düşmek kişinin işinden ayrılacağına işaret eder.

Bir kimse rüyasında arabaya bindiğini ve arabanın kolları altında da bir takım insanların olduğunu görse, rüya sahibinin o kişiler üzerinde liderlik kurar.

ruyada-araba-gormenin-hikmeti-nedir-3.jpg

Ramazan Ayında Yararlı ve Zararlı Besinler Ramazan Ayında Yararlı ve Zararlı Besinler

Rüyada kaza yapmış araba görmek, büyük bir mevki sahibi olmaya işaret eder.

Rüyada rampadan yuvarlanmış araba görmek, itibarınızın kısa süreli olacağına.

Rüyada araba altında kalmak, zenginliğe veya büyük bir mirasa işaret eder.

Rüyada arabanın peşinden koşmak, uzun süreli işsizliğe yorumlanır.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek, güzel geçecek ticari amaçlı bir yolculuğa çıkacağınıza işarettir.

ruyada-araba-gormenin-hikmeti-nedir-1.jpg

Rüyada bir otomobil kullandığını görmek bulunduğu iste başarılı bir idareci olduğuna; memur veya isçi değil de halktan biri ise, onlar tarafından sevildiğine ve becerikliliği yüzünden onların hükümetle olan işlerinde aracılık yaptığına delalet eder.

Bir otomobilin içinde olduğunu görmek, bir suçtan dolayı tutuklanacağına ve sonra suçsuzluğu anlaşılarak tahliye edileceğine delalet eder.

Rüyada atlı araba görmek, başarıya gidilecek anlamındadır. Otomobil ise sıkıntıya işarettir. Otomobil kullanmak, kendi hatası yüzünden bir sorunla karşılaşacağı anlamına gelir.

ruyada-araba-gormenin-hikmeti-nedir-2.jpg

Bir kimse rüyada ağır yük yüklenmiş bir arabaya bindiğini, halbuki o arabanın şekli binilecek bir şeyden başka bir şekilde olduğunu görse, o kimseye üzüntü ve keder isabet eder. Eğer bu rüyayı yolculuk yapmak arzusunda bulunan bir kimse görse, yolculuğundan geri kalmasına ve işinin ağırlaşmasına delalet eder.