AK Parti Bursa teşkilatı, Mustafakemalpaşalılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne (PAŞADER) destek sözü verdi.

Aralarında AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın bulunduğu ekip PAŞADER’e ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Kıvanç Atmaca yapılan ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek, dernek kuruluş amaçlarından bahsetti. Yaptıkları çalışmalarla Bursa ve Mustafakemalpaşa’nın ekonomisinde önemli gelişmeler yaşanmasında payları vurgulayıp, ciddi bir üye sayısına ulaştıklarının da altını çizdi.

“Birlik ve dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz.”

Yaptığı konuşmada önemli projelere imza attıklarını da bildiren Dernek Başkanı Kıvanç Atmaca; “İlçemizin kalkınabilmesi için, sürekli olarak dernek üyelerimizle birlikte birlik ve beraberlik prensibiyle hareket ederek, çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemiz tarım, hayvancılık, sanayi ve turizmde oldukça önemli bir konumdadır. Dernek olarak, ilçemiz için yeniliklere imza atmaya sürdürmeyi hedefliyoruz.” Dedi.

Derneğe ziyarette bulunan AK Partili siyasiler, Beşevler'deki yeni binayla ilgili destek sözü vererek, derneğin hizmetleriyle ilgili bilgiler aldı.

“AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Alinur Aktaş dernek üyelerine projelerinden bahsetti.”

Dernek toplantısında projelerini anlatan AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Aktaş konuşmasında; “Bursa’mız hızla büyüyen bir şehir ve Mustafakemalpaşa 100 binin üzerinde nüfusuyla önemli projelerin merkezi oluyor. Pazarlıklar yapılarak vatan, millet, devlet ve bayrak için kurulan Cumhur İttifakı, gönül ittifakıdır. Adını söylemekten ısrarla kaçan rakibimizin es başkanı geçen gün doğuda Kürdistan kuracaklarını ve batıda Ak Parti’nin kaybedeceğini söylemiştir. Bu insanlar birbirine benzemez insanlar.” Dedi.

“Taleplerinizin takipçisi olacağım.”

Adnan Menderes Meydanı'nın yapımı sırasında büyük destek veren AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala; “Sandıktan çıkan irade sayesinde Türkiye’ye çelme takmak isteyen kişileri bertaraf ediyoruz. 15 Temmuz girişimi de bunlardan bir tanesidir. Milletimizle kenetlenip, bu insanlara fırsat vermemeye devam edeceğiz. Dernek olarak Mustafakemalpaşa ve Bursa’nın gelişmesindeki payınızı görüyoruz. Desteklerime devam edeceğim ve taleplerinizin takipçisi olacağım.” Dedi.

Toplantıya katılan Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ise, Mustafakemalpaşalılarla omuz omuza çalışacaklarını ifade etti.

"Mustafa Bozbey 1 Nisan'da Hep Birlikte Gülümsüyoruz'" "Mustafa Bozbey 1 Nisan'da Hep Birlikte Gülümsüyoruz'"

Kaynak: Bültenler