Osmangazi'de 1 haftada 800 kamu binası dezenfekte edildi

Koronavirüs salgınının ülkemizde ilk görüldüğü günden itibaren teyakkuz halinde olan Bursa Osmangazi Belediyesi, vatandaşları bu salgından korumak adına bütün imkanlarını seferber etti.

Osmangazi'deki ortak kullanım alanlarının temizlenmesi çalışmaların temelini oluştururken, ekipler 7/24 mesai yapıyor. Osmangazi'deki çalışmalar kapsamında son bir haftada 800 kamu binası ve binlerce nokta titizlikle dezenfekte edildi.

Başkan Aydın, DAĞDER Ziyaretinde Coşkuyla Karşılandı Başkan Aydın, DAĞDER Ziyaretinde Coşkuyla Karşılandı

Konuya ilişkin açıklama yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Temizlik ve sağlığın her şeyden önce geldiğini ifade ederek, "Osmangazi'nin ve hemşehrilerimizin sağlığı her şeyden önce geliyor. Ortak kullanım alanları, pazarlar, meydanlar, sağlık merkezleri, ibadethaneler, çöp konteynerleri, cadde ve sokakları aralıksız temizleyerek ve dezenfekte ederek salgının yayılmasını engellemeye çalışıyoruz. Salgınla mücadele ederken ,vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürmek adına çalışan kamu görevlilerimizin virüse yakalanmaması için 800 kamu binasını sürekli dezenfekte ediyoruz. Sağlık merkezlerinden, belediye binalarına kadar her birime ulaşmaya çalışıyoruz. Valilik, kaymakamlık, adliye, sağlık merkezleri, PTT binaları, camiler, muhtarlıklar, hizmet binaları ve alt geçitler rutin olarak dezenfekte ediliyor. İnşallah, bu salgından elbirliğiyle kurtulacağız" ifadelerini kullandı.