Başkan Aydın, DAĞDER Ziyaretinde Coşkuyla Karşılandı Başkan Aydın, DAĞDER Ziyaretinde Coşkuyla Karşılandı

Osmangazi ilçesi Hocahasan mahallesinde turizm acentası işleten ve kripto parası bulunan H.A., iş ortağı S.S. yüzünden 20 Bin dolar zarar ettiğini iddia etti. Ortağı S.S'den zararını karşılamasını istedi. Bunun üzerine tartışma çıktı. SS.'yi tehdit ettiği iddia edilen H.A. işyerinden ayrıldı. Bir süre sonra aynı civardaki bir arkadaşının marketine giden H.A. marketin önünde oturduğu sırada marketten çıkan silahlı bir kişi tarafından başına tek el ateş edilerek öldürüldü. Silahlı saldırgan olay yerinden koşarak uzaklaştı.

ZANLI KISA SÜREDE YAKALANDI

Olayın ardından harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekipleri, çevredeki çok sayıda iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi. Marketten hızla koşarak kaçan zanlıyı ve bindiği otomobilin plakasını tespit eden ekipler, otomobili Kestel İlçesi'nde yakaladı.

Süpheli şahsın cinayette kullandığı suç aleti tabanca da polis ekipleri tarafından ele geçirildi.

Avusturya Mahkemesi'nden Sezgin Baran Korkmaz kararı

Milyonlarca emekli ve memurun 2021 temmuz zammı açıklandı

Fransız Senatosu’nda Türkiye rüzgarı! Türk SİHA’larının gücü örnek gösterildi

Van'daki dükkanın sahibinden garip açıklama!

Ronaldo'dan büyük ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu

İsminin A.K.K. olduğu öğrenilen 22 yaşındaki cinayet zanlısı ve kaçışta kullanılan otomobilin sürücüsü 21 yaşındaki A.S,gözaltına alındı. Zanlı A.K.K, verdiği ilk ifadede kendisine silahı S:S nin verdiğini ve azmettirdiğini söyledi.

BEYRUT'A KAÇIYORDU

Olayın azmettiricisi olduğu öğrenilen S.S'nin yurt dışına kaçma ihtimali olduğunu belirleyen ekipler, S.S'nin peşine düştü.